Borderlinx in problemi
|
Šerif
Kraj: |
|
 |
|
Prispevek: #121 Objavljeno 30.10.2010 09:51:43 |
|
Jap, menjajo!
Sam sem imel problem na 3GSu, starem 3 mesece .. Ekran se ni ugasnil do konca v sleep modu .. Nič servis, kr novga so mi dostavl ..
EPL d.o.o.
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #122 Objavljeno 30.10.2010 13:07:03 |
|
jbon je napisal/a: | tudi jaz sem dobil danes nazaj denar, tudi okoli 30 evrov manj. sem pa vesel da je prišlo. telefon sem vmes že kupil na letališču, zdaj imam pa drug problem - med klicem ne slišim sogovornika, razen če vtaknem slušalke ali pa dam na speakerphone. Ne morem verjet kakšna smola se me drži. Na pro servisu pravijo da ga bodo zamenjali, če je tako. nisem vedel, da servis pa očitno je v sloveniji, z vsemi garancijami in menjavo telefona, ali kako?
hvala vsem za nasvete in pomoč |
utakn pa iztakn na hitr slušalke v/iz telefona ene parkrat... vsaj na starmu iphonu je blo tko no 
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #123 Objavljeno 30.10.2010 15:36:06 |
|
HappyHippo je napisal/a: | jbon je napisal/a: | tudi jaz sem dobil danes nazaj denar, tudi okoli 30 evrov manj. sem pa vesel da je prišlo. telefon sem vmes že kupil na letališču, zdaj imam pa drug problem - med klicem ne slišim sogovornika, razen če vtaknem slušalke ali pa dam na speakerphone. Ne morem verjet kakšna smola se me drži. Na pro servisu pravijo da ga bodo zamenjali, če je tako. nisem vedel, da servis pa očitno je v sloveniji, z vsemi garancijami in menjavo telefona, ali kako?
utakn pa iztakn na hitr slušalke v/iz telefona ene parkrat... vsaj na starmu iphonu je blo tko no  |
sem prebral to na netu in poskušal, tudi resetiral, pa ni nič
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #124 Objavljeno 30.10.2010 19:21:43 |
|
jbon je napisal/a: | HappyHippo je napisal/a: | jbon je napisal/a: | tudi jaz sem dobil danes nazaj denar, tudi okoli 30 evrov manj. sem pa vesel da je prišlo. telefon sem vmes že kupil na letališču, zdaj imam pa drug problem - med klicem ne slišim sogovornika, razen če vtaknem slušalke ali pa dam na speakerphone. Ne morem verjet kakšna smola se me drži. Na pro servisu pravijo da ga bodo zamenjali, če je tako. nisem vedel, da servis pa očitno je v sloveniji, z vsemi garancijami in menjavo telefona, ali kako?
utakn pa iztakn na hitr slušalke v/iz telefona ene parkrat... vsaj na starmu iphonu je blo tko no  |
sem prebral to na netu in poskušal, tudi resetiral, pa ni nič |
Na mojem iPhone 4 se je isto zgodilo. Po treh dneh je crknila slušalka. Nesel sem ga na EPL d.o.o. in dobil novega.
Lp,
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Maribor |
|
 |
|
Prispevek: #125 Objavljeno 30.10.2010 20:41:05 |
|
Kaj to je res da za vsako malenkost nov telefon dobiš? Pa še to: kak dobiš nov telefon? V škatli alti kr tak odprtega dajo?
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #126 Objavljeno 30.10.2010 20:58:04 |
|
Najbrž niso ravno malenkosti, je pa Jest nedolgo nazaj pisal kako ga je dobil, sicer 3GS ampak vseeno. Malo pobrskaj po forumu, se ne spomnim naslova teme
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Skyfall |
|
 |
|
Prispevek: #127 Objavljeno 30.10.2010 21:01:57 |
|
kako ga dobiš je zelo odvisno (od česa...nimam pojma) lahko ga dobiš v neki fancy škatli ki naj bi bila za popravljene iphone, lahko ga dobiš v kar eni polivinil vrečki, lahko ga dobiš v neki navadni škatli, lahko pa ti ga kar v roke dajo
PS malo ste offtopic
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #128 Objavljeno 01.11.2010 05:57:13 |
|
Mene pa zanima:
Naročil sem 2 telefona preko Apple store UK
Plačal sem z mastercardom
Kupil sem dva
Prvega dobil takoj
Drugega zgubili in dobil povrnjeno
Zanima me koliko časa more preminiti da lahko naročim tretjega=
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #129 Objavljeno 05.11.2010 18:03:44 |
|
Zanuimivo!
iPhone 3GS (8GB)
IMEI: Serial Number: 87034704EDG
Check another serial number
Please activate your iPhone
Service Options
Registered
Not Registered
Your registration lets Apple quickly find your product and provide the help you need.
Telephone Technical Support: Active
Telephone Technical Support: Expired
Your product is eligible for complimentary telephone technical support during the first 90 days.
Estimated Expiration Date: 24 January 2011
More about complimentary support
Contact Apple Support
Repairs and Service Coverage: Active
Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple's Limited Warranty.
Estimated Expiration Date: 25 October 2011
Learn about Apple's coverage information for your product.
Set Up a Repair
Eligible for the AppleCare Protection Plan
Get the AppleCare Protection Plan to extend the technical support and hardware repair coverage to 2 years from your iPhone purchase date.
Extend Coverage
If you believe that the information shown for your product is incorrect, you can submit your proof of purchase online or by fax. Your sales receipt is needed for warranty validation, so be sure to keep it in a safe place. Your warranty is the same whether or not you register.
Zanimovo to da je moj telefon bil najden in aktivirnn!! Prasci!!!!!
|
 |
Jabuk Staff
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #130 Objavljeno 05.11.2010 18:14:37 |
|
Ja sej si dubu dnar!?
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #131 Objavljeno 05.11.2010 18:19:28 |
|
Zakaj pa prasci? Saj si dobil povrnjen znesek racuna za izgubljeno... In ce ne bi toliko "tezil", bi se mogoce zato izslo tako,d a bi pac iPhone dobil. Sedaj, ko so ti refundirali znesek racuna in ce ga najdejo, lahko delajo kar jih je volja... se ti ne zdi?  Verjemi, da ga niso nalasc izgubili... Sploh pa ne iPhone 3GS, ki je ze "out"  ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #132 Objavljeno 05.11.2010 19:06:31 |
|
Jest je napisal/a: | Zakaj pa prasci? Saj si dobil povrnjen znesek racuna za izgubljeno... In ce ne bi toliko "tezil", bi se mogoce zato izslo tako,d a bi pac iPhone dobil. Sedaj, ko so ti refundirali znesek racuna in ce ga najdejo, lahko delajo kar jih je volja... se ti ne zdi? Verjemi, da ga niso nalasc izgubili... Sploh pa ne iPhone 3GS, ki je ze "out" ... |
Telefon so najdli čudežno isti dan ko sem dobil denar? Nakučje? I don't think so...
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #133 Objavljeno 05.11.2010 19:26:37 |
|
V bistvu so ga nasli en teden po tem, ko so poslali oz. nakazali denar  ...
Mislis, da te bodo sli nategovat zaradi enga telefona, ki ga lahko kupis za vsakim vogalom? Ne bi rekel, da bi slo za iPhone 4... in se to recimo takrat, ko je bila cakalna doba en mesec ... ne pa en iPhone 3GS ...
Ce pa verjames v zaroto, potem pa verjemi tej zgodbi  ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |