BOrderlinx drag? | |||||||
Ampak tale borderlinx, ideja sicer super, ampak precej draga... Sploh če naročuješ kaj težjega od 1kg... Vprašanje; Ali se zares splača, razen za iPhone 4, recimo? Primer: recimo za MAcbook pro, ki ga dobiš ugodno na ebay.co.uk, pa seller pošilja izključno v UK? hvala |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Ce prodajalec posilja samo v UK, potem tako nimas prav veliko opcij na voljo (v konkretnem primeru to pomeni, da ce nimas prijateja, ki ima naslov v UK) ... |
|||||||
![]() |
|||||||
Ko ga oni dobijo lahko dejansko zračunajo kok bo stal. okvirno sem dal izračunat shipping cost za nek ojačecvalec 10kg, pa neko okvirno dimenzijo, (ker ne bom pakiral jaz, niti ne vem kako velika škatla je, kar pa ni vseeno za borderlinx) V glavnem če potegneš črto, sploh ni poceni. Amapk tko kot jest pravi, če hočeš kupit ravno v angliji, in seller ne pošilja drugam je to edina opcija... sem mislil, da ima kdo kake izkušnje, z pošiljanjem stvari težje od iphone-a, no disrespect, seveda... Sem zasledil, da je nekdo na forumu kupil dock in ga je postnina stala 40eur. ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Samo za dock dvomim, da je dal toliko... Ker to pase v isto kategorijo, kot samo iPhone... torej teza do 1 kg ... tako, da je to potem tam nekje med 32 do 36€ ... Ce pa bi recimo posiljatelj poslal sam preko DHL, bi pa za isto zadevo placal lahko tudi 100€ ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Jaz sem precej bral po netu o Borderlinxu ker so mi izgubili pošiljko, in med drugim so ta pravila o zaračunavanju poštnine najpogostejše pritožbe. Gre za to, da oni zaračunajo ali težo, ali pa volumen, tisto kar pride več. Volumen je pri tem odvisen od originalne škatle, v kateri pride tvoj produkt. Ko uporabljaš kalkulator, te zavede če vneseš težo, pri tem pa ne veš če ne bo morda škatla ogromna. Par ljudi je precej znorelo, ker so plačali več za poštnino kot za predmet, druge variante kot da sprejmeš tako poštnino pa niti nimaš, ker ti po 30 dneh začnejo zaračunavati ležarino za predmete ki jih imaš pri njih. |
|||||||
![]() |
|||||||
se strinjam... Sicer je pa povsod tko, DH, UPs, Intereuropa... Konec koncev ni preveč poceni, to sem hotel preverit... |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |