Lastim si iphone 3gs. pred 2 tednoma sem ga ponesreči izključil. potem se je zaklenil. čakal sem da pride jb in odklep za 4.1. prišel je greenp0ison. potem sm ga jailbreakal, nimam carrier opcije v nastavitvah. torej je zaklenjen. no ko sem ga jailbreakal je bil loader za cydio gor. in pač ko sem naložil cydio se ta nonstop crasha. mislil sem da se to skoraj nemore zgoditi. potem sem v general settings dal reset all in se je spet zaklenil. poj sm ga spet jailbrejkov in prek loaderja naložil cydio. spet se nonstop crasha. in zdaj ko sem hotel da izbrišem cydio sem spet probov z reset all ampak, se ne zaklene nazaj. poskusil sem restorat pa cydida kr ostane gor... ali lahko svetujete kaj bi lahko naredil, da bi cydio zbrisal, popravil, nekaj karkoli da bi ta normalno delala, da bi lahko prek nje naložil ultrasn0w 0.93 da bi ga lahko odklenu in ga normaln uporablju...Prosim če mi lahko pomagate, vem da je veliko teksta, ampak sem res obupan...

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si
Kontakt
Na vrh strani