kamera | |||||||
Rad bi kupil kamero, ki je kompatibilna z iMovie. In rad bi, da ima ta kamera hard disk - ne pa nekih kasetk ali dvdjčkov. Je kdo že zasledil kakšno tako kamero v naših trgovinah? Hvala in lp. |
|||||||
![]() |
|||||||
za vse kaj se gre je to da imaš povezavo med kamero in macom z firewire meni imovie meni avtomatično zazna prikloplejno kamero in potem lahko takoj zajemam sliko imam pa kamero sony dcr-hc37e |
|||||||
![]() |
|||||||
Mam JVC Everio s 30GB HD. Kamera je cool, delo z njo pa tudi, samo zoom se pajtla ko hudič. Največji problem teh kamer je software. Konkretno za mojo, proizvajalec je obstal na kompatibilnosti z MacOSX 10.3, zdaj pa čaram, da spravim filme skupaj. Malo poglej forume zunaj kaj ljudje priporočajo, ker najlažje je filme posnet, urejanje pa je druga pesem. ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
iMovie ti bo verjetno prepoznal katerokoli kamero, ni pa to program, s katerim bi lahko neomejeno delal. Odlicne kamere: - RED ONE - Sony HDR-FX1 HDV - Sony HDR -FX7 HDV - JVC GY-HD110 - Sony HRV Z1U HDV Lep pozdrav _________________ iMac 24", 6Gb, OS El Captain, iMac 27 Sierra 16Gb, iMac 27, 3.7, 64Gb Monterey, iPhone 3G Iphone 5., iPhone 6+, iPad 1, iPad 4, iPad 9, iPhone 12 Daj kolikor vzameš in vse bo dobro! |
|||||||
![]() |
|||||||
iščem kamero, vseeno katera znamka. imeti mora hard disk. uporabljal jo bom predvsem na potovanjih/dopustu. tko da ne rabim nekakšne ekstra kamere. v iMovie-ju bi pa potem pač osnovne stvari zmontiral. kaj priporočaš? |
|||||||
![]() |
|||||||
Kot drugo pa seveda... kaseta se lahko zamenja ko je polna, HDD pa... Jest osebno bi vzel na taka potovanja kamero z DV kaseto. Res pa je nekaj drugega. Prepotoval sem precej sveta, in imel zraven prenosni HDD za fotografije, ki je vse prezivel. Res pa je, da je bil vedno zelo dobro zasciten in prizgan samo ob prenasanju fotografij... Vse je odvisno od lastnih preferenc in potreb. |
|||||||
![]() |
|||||||
JVC - GZ-MG555 Everio GZ HD7 Canon XH G1 Priporocam, da obisces kaksno trgovino, ki je specializirana za prodajo kamer in kamero primes v roko. Najbolje pa je seveda da peljes druzino v Amsterdam na vsakoletni video sejem, druzina gre po nakupih, ti pa na sejem in si tam ogledas vse kar svet trenutno premore. Tako naredim jaz. Skoda pa je edino ta, da samo gledam, kupujem pa bolj malo.... _________________ iMac 24", 6Gb, OS El Captain, iMac 27 Sierra 16Gb, iMac 27, 3.7, 64Gb Monterey, iPhone 3G Iphone 5., iPhone 6+, iPad 1, iPad 4, iPad 9, iPhone 12 Daj kolikor vzameš in vse bo dobro! |
|||||||
![]() |
|||||||
Mini DV - Canon HV30 |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Mam isto kamero. Ko vtaknem USB v Mac-a in odprem iMovie...izberem Import from camera....in dela BP. Kakše problem pa je pri tebi? |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
no da malo obudimo temo ![]() Zanima me če je kdo že imel kakšne izkušnje s katerokoli kamero na mini dv kasete ter povezljivostjo z mac-om (iMovie) ? Namreč odločam se za nakup pa me zanima če mi lahko katero seveda združljivo z mac-om ter cenovno ugodno priporočate pa da ima FW priklop. Vsakršen nasvet napotek zelo dobrodošel ![]() Najlepša hvala že vnaprej! lp |
|||||||
![]() |
|||||||
http://www.mimovrste.com/artikel/1360035321/q=DCR-HC/mini-dv-kamera-sony-dcr-hc62e Edino firewire kabel ni priložen, sem ga dokupil v Bigbangu. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |