iOS 4.1 multitasking - vprašanje | |||
zanima me, kako je s tem mulitaskingom. Naložil sem si iOS 4.1. Predvidevam, da več kot je v ozadju odprtih aplikacij, hitreje se bo praznila baterija... Zapiranje aplikacij v stilu dvojni klik na home button, ter daljši pritisk na ikono in nato pritisk rdečega znaka za zapiranje aplikacije se mi zdi zamudno in dolgotrajno. Je kakšen drug - hitrejši način kako zapreti aplikacijo? včasih sem to naredil s preprostim pritiskom na home button. Sicer sem bral, da multitasking naj ne bi pripomogel k hitrejšemu praznjenju baterije - vendar, če teče v ozadju več procesov temu ne more biti tako - ali pač? Prosim za pomoč, glede multitaskinga, hitrega zapiranja aplikacij... HVALA. ps.: dobrodošla bi bila npr. funkcija allow max. XX applications open at once (in bi vsako nadaljno več od xx avtomatsko zaprlo) Nazadnje urejal/a TheAngel Pon 25. Okt 2010 14:08; skupaj popravljeno 1 krat |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Pa searchal sem jaz, ali kaj ko mi celo stran zadetkov odpre s kar enimi naslovi.... se opravičujem za smetenje. Najbolje, da admin kar zapre temo. HVALA. |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |