Prosim za pomoč..
Prijatelju na iPhone 3GS z iOS 4.0.1 ne gredo aplikacije na telefon. Zanimivo je to, da na iTunesu pokaže, kot da aplikacija je na telefonu, na samem telefonu pa te aplikacije ni. Zakaj?
Hvala za pomoč!
| Aplikacije | |||
Prosim za pomoč..
Prijatelju na iPhone 3GS z iOS 4.0.1 ne gredo aplikacije na telefon. Zanimivo je to, da na iTunesu pokaže, kot da aplikacija je na telefonu, na samem telefonu pa te aplikacije ni. Zakaj? Hvala za pomoč! |
|||
Je original aplikacija? Predvidevam da ne in da je telefon jailbreakan! Potem mora dodati source cydia.hackulo.us in instalirati app synice 4.0 os! Pa bo delalo!
|
|||
To imam vse narejeno. Najprej napiše Preparing to sync, determining apps to sync, finishing sync.. Na telefon noče naložiti niti free aplikacije..
|
|||
imaš appsync v cydiji inštaliran? če ja. zna bit to problem.
|
|||
Imam samo hackolo.us in ultrasn0w..
|
|||
to pomeni da maš inštaliran installous? tud to zna bit problem. vsi taki programi za shekane aplikacije znajo bit problem.
|
|||
Torej..V Cydiji imam instalirano Hackulo.us, BigBoss, ModMyi.com, repo666.ultrasnow.com, telesphoreo tangelo, zodTTD in Macciti. Installous ni installiran v Hackulo
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |