Tiskalnik v skupni rabi XP - OS X | |||||
Imam sledeč problem. Na stacionarnem računalniku imam naložene windows xp in tiskalnik ki je v skupni rabi. Moj macbook najde ta tiskalnik in uspešno pošlje datoteko do xp računalnika. Problem nastane da na xp-jih vidim da je datoteka na čakalni listi vendar je ne tiska zaradi neke napake. Naj dodam da na macbooku na najdem drajvera za ta tiskalnik. in sem kar za nekega podobnega hpja označil am na listi. Ampak očitno to ni dobro. Torej morem pravi driver inštalirat na maca ? In kako ga in katerega inštaliram tako da se bo drajver pojavil na listi kjer lahko izbiram ? hvala. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01231085&lc=en&dlc=en&cc=us#jumptocontent
sicer tu not za leopard piše da ima že v sebi ta gonilnik in bi moralo it, pa tudi če priklopim preko usb deluje ![]() le preko mreže se zatakne zaradi gonilnika. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Si probal printer priključit direkt na maca? Sem imel podoben problem z skenerjem.. iskal vse možno nato pa obupal... pač je prestar sem si mislil... Ampak s tem tvojim f380 bi zagotovo moralo laufati... jaz sem do predkratkim printal prek mreže na deskjet 935c.... |
|||||
![]() |
|||||
preko usb če priklopim deluje super ![]() le pravim da ko dodam printer preko MREŽE in mi ven vrže listo tiskalnikov F380 ni gor, če pa zberem kakega sorodnega pa zadeva ne tiska. :S na applovi strani kaže da je f380 podprt le na listi ga ni ko iščem :S |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |