Samsung Galaxy S
|
Stevie Jobs
Kraj: Kamnik |
|
 |
|
Prispevek: #81 Objavljeno 16.10.2010 17:38:27 |
|
Kaj to pomeni (se opravičujem za mojo nevednost), da se je že sesul?
Ene dve številki Monitorja nazaj, so z Androidom tudi imeli velike težave!
|
 |
Stevie Wozniak
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #82 Objavljeno 18.10.2010 12:18:22 |
|
@nayreth
@kriskos7
.. verjamem, da vama je hudo, ker sta morala šparat za iTelefon, verjetno sta se pred tremi leti, ko sm meu jst enko, igrala s kšnimi fajn Sagemi
Ne bosta verjela, mam dva Galaxyja in Blacberryja..
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Ravne na Koroškem |
|
 |
|
Prispevek: #83 Objavljeno 18.10.2010 16:09:28 |
|
iPlo je napisal/a: | @nayreth
@kriskos7
.. verjamem, da vama je hudo, ker sta morala šparat za iTelefon, verjetno sta se pred tremi leti, ko sm meu jst enko, igrala s kšnimi fajn Sagemi
Ne bosta verjela, mam dva Galaxyja in Blacberryja.. |
Uh, po treh dneh razmišljanja je tole največ kaj si spravil skup?
Drgač pa še zdaj šparam za sagema, pol že mam.
LP
|
 |
Stevie Wozniak
|
 |
|
Prispevek: #84 Objavljeno 19.10.2010 12:08:08 |
|
nayreth je napisal/a: | iPlo je napisal/a: | @nayreth
@kriskos7
Uh, po treh dneh razmišljanja je tole največ kaj si spravil skup?
Drgač pa še zdaj šparam za sagema, pol že mam.
LP |
Ful sm razmišlu, spat nism mogu... zbolel sem... odvisen sem od branja neumnih komentarjev..
|
 |
|
Prispevek: #85 Objavljeno 19.10.2010 12:19:30 |
|
gpc17 je napisal/a: | Fail.. |
+1 
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #86 Objavljeno 19.10.2010 12:51:59 |
|
faganel je napisal/a: | Kaj to pomeni (se opravičujem za mojo nevednost), da se je že sesul?
Ene dve številki Monitorja nazaj, so z Androidom tudi imeli velike težave! |
Jep... Kaput right out of the box... po taki stvari se človek malce zamisli...
Jebeš Android. Zdaj sem iz prve roke spoznal, da še to ni to... So še daleč od appla.
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #87 Objavljeno 19.10.2010 14:48:45 |
|
Danes sem ga preizkusil v Mobitelovem centru. Vse kul, OS seveda dokaj podoben (določeni deli kot ikone skopirani) iOS-u. Zaženem inštalirano igro Asphalt Racing, igra crashne. Pogledam v žep svoj iPhone 4, se nasmehnem in grem domov.
LP
-J
|
 |
Jabuk Staff
|
 |
|
Prispevek: #88 Objavljeno 19.10.2010 14:58:16 |
|
Resnicno tako je ja 
|
 |
Jablanator
Kraj: Somewhere beyond the sea |
|
 |
|
Prispevek: #89 Objavljeno 19.10.2010 16:54:13 |
|
Pri nas doma ma oče Galaxy S in na začetku je zadeva dejansko izgledala kul... izredno podobna, kot ste že omenili prej, solidno odzivna, ampak... ima ga 2 meseca, pa mu je počil ekran.
Go figure... niti enkrat mu ni padel na tla, ni ga nosil s ključi po žepih... niti ni ne vem grobo pritiskal po njem... večino časa je v bistvu telefon ležal na mizi.
Potem ti pa še na servisu rečejo, da nimajo malo takih primerov. Zamenjava ekrana in cele matrike: okoli 150€+-.
Celotna izkušnja: priceless. 
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #90 Objavljeno 19.10.2010 17:20:39 |
|
iPlo je napisal/a: | @nayreth
@kriskos7
Zanimivo.... kolkor imas telefonov, bi si lahko ze enga orng nabavu... hec.... Je blo moje vprasanje cisto na mestu,se ti ne zdi... Aja, sicer pa ce si v bolj ali manj solidni sluzbi, nakup iphone ne bi smel biti problem, ane... vglavnem nimam teh problemov.
Lpk
|
 |
Stevie Wozniak
|
 |
|
Prispevek: #91 Objavljeno 19.10.2010 18:15:05 |
|
kriskos7 je napisal/a: | iPlo je napisal/a: | @nayreth
@kriskos7
Zanimivo.... kolkor imas telefonov, bi si lahko ze enga orng nabavu... hec.... Je blo moje vprasanje cisto na mestu,se ti ne zdi... Aja, sicer pa ce si v bolj ali manj solidni sluzbi, nakup iphone ne bi smel biti problem, ane... vglavnem nimam teh problemov.
Lpk |
Če bi bral vse, kar očitno ne počneš, bi videl, da sem imel prve tri generacije iTelefonov.. Drgač pa cena telefona pri uporabnosti sploh ne igra nobene vloge...
Kot že rečeno, beri forum... je pa težko če si komaj dobro spoznal ta forum..
Ne boš verjel, imel sem in še vedno imam veliko appleovih izdelkov.. So vredni svojega denarja, itelefon mi pač ni tako uporaben... še zdaleč pa ni slab telefon.
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #92 Objavljeno 19.10.2010 20:12:10 |
|
iPlo je napisal/a: | kriskos7 je napisal/a: | iPlo je napisal/a: | @nayreth
@kriskos7
Lpk |
Če bi bral vse, kar očitno ne počneš, bi videl, da sem imel prve tri generacije iTelefonov.. Drgač pa cena telefona pri uporabnosti sploh ne igra nobene vloge...
Kot že rečeno, beri forum... je pa težko če si komaj dobro spoznal ta forum..
Ne boš verjel, imel sem in še vedno imam veliko appleovih izdelkov.. So vredni svojega denarja, itelefon mi pač ni tako uporaben... še zdaleč pa ni slab telefon. |
Pa sej na rabš razlagat....ok si imel prve tri generacije, jaz sem pa imam pač zadnje tri  .... si mal občutljiv... Koliko pa jaz berem forum pa sklepaš po čem? A zaradi tega, ker sem se 2 meseca kasneje registriral...al zaradi števila postov.... nima veze...
lpk
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #93 Objavljeno 19.10.2010 22:12:07 |
|
Tma je napisal/a: | No jaz sem tudi nabavil Androida S v juliju - po dveh mesecih mučenja (tudi enega factory reseta, ker se ni več uspel povezat na wireless) in stalnega zatikanja sem pred dobrimi 14-imi dnevi obupal (imel sem za naredit Web checkin na TUI fly). K sreči sem imel pri sebi Iphona 3G in to uredil.. |
Probaj z iphonemom naredit web checkin na lufthansi, recimo ...
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #94 Objavljeno 19.10.2010 22:15:42 |
|
Sicer pa: tale fajt iPhone : galaxy S je brezpredmeten.
Poleg MB, MBP, TC in iPad je v žepu Galaxy S. Zakaj? Zato, ker stane 1€. In po mojih izkušnjah je iPhone 4 sicer boljši, ampak ne 500x boljši.
Če bi bil v operaterjevi akciji iPhone, bi ga vzel. Ker ni, pač Galaxy. Close enough ...
Samo da nisem več na blackberryju ... 
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #95 Objavljeno 20.10.2010 07:05:42 |
|
_________________ Lp
Thomas

|
 |
|
Prispevek: #96 Objavljeno 20.10.2010 08:17:11 |
|
saily je napisal/a: | Pri nas doma ma oče Galaxy S in na začetku je zadeva dejansko izgledala kul... izredno podobna, kot ste že omenili prej, solidno odzivna, ampak... ima ga 2 meseca, pa mu je počil ekran.
Go figure... niti enkrat mu ni padel na tla, ni ga nosil s ključi po žepih... niti ni ne vem grobo pritiskal po njem... večino časa je v bistvu telefon ležal na mizi.
Potem ti pa še na servisu rečejo, da nimajo malo takih primerov. Zamenjava ekrana in cele matrike: okoli 150€+-.
Celotna izkušnja: priceless.  |
In kaj popravilo naj bi plačal tvoj oče? Kaj ni aparat še v garanciji? Kera fora 
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #97 Objavljeno 20.10.2010 08:20:58 |
|
BlackApple je napisal/a: |
In kaj popravilo naj bi plačal tvoj oče? Kaj ni aparat še v garanciji? Kera fora  |
Garancija ne krije fizicnih poskodb  Ampak okvare ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
|
Prispevek: #98 Objavljeno 20.10.2010 08:28:00 |
|
Jest je napisal/a: | Garancija ne krije fizicnih poskodb Ampak okvare ... |
Res je. Sam če veš da je več takih primerov... res pa je, da vedno delajo sebi v prid. 
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #99 Objavljeno 20.10.2010 08:32:31 |
|
Jest je napisal/a: |
Takole pa izgleda zgoraj omenjena stran na Androidu (sicer z manjsim zaslonom... na Samsung Galaxy 5)
 |
vidm da na samsungu screenshot dela odlično, vrjetno bolš kot na :apple1:  Nazadnje urejal/a hhsk Sre 20. Okt 2010 08:33; skupaj popravljeno 1 krat
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #100 Objavljeno 20.10.2010 08:33:26 |
|
hhsk je napisal/a: | vidm da na samsungu screenshot dela odlično, vrjetno bolš kot na :apple1:  |
Ne najdem aplikacije (oz. niti se nisem kaj bolj intenzivno iskal) za screenshot za nerootan OS  ... Tisto, kar sem nasel je samo za rootan OS ... Nazadnje urejal/a Jest Sre 20. Okt 2010 08:35; skupaj popravljeno 1 krat
_________________ Lp
Thomas

|
 |