Napisal sem zjutraj en post, ko sem pa hotel drugega pa se je začelo...
Kaj je za naredit? (ostali pejđi delajo v nulo)

| Warning: Visiting this site may harm your computer | |||
To mi prikazuje na samo eni strani ko jo rifrešam, postam na forum ali samo brskam med temami. Stran je sicer OK, kolega ravnokar brska pa nima tezav. (alter.si)
Napisal sem zjutraj en post, ko sem pa hotel drugega pa se je začelo... Kaj je za naredit? (ostali pejđi delajo v nulo) ![]() |
|||
Poskusi odpreti v Chromu ali Firefoxu - meni v obeh odpre, medtem ko mi Safari pokaže isto kot tebi.
|
|||
Bedasto se mi zdi, 7.15 mi je delala ta spletna normalno, pišem po tabli, 7.18 pa se to začne...
|
|||
Očitno je alter spet okužen: http://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1039501/an/0/page/0/gonew/1#UNREAD
|
|||
Jup... na alterju so jim spet med reklamam vrinili en okužen link in zato so prišli na seznam nevarnih strani. Admin je sicer zadevo že popravil, ampak dokler google tega ne bo opazil, bo pač opozarjalo (če ima browser to vključeno).
Pri Safariju je ta nastavitev tukaj: Safari->Preferences->Security->Warn when visiting a fraudulent website |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |