Mogoce ce si dal ko si delal ipsw na koncu ko te uprasa ce si ze jailbroken yes, moras dat NO...
drugace pa ce si pravilno dal iReb da ti kaze tisto snezinko na telefonu in pise waiting for custom ipsw bi moglo delat.
| Limera1n is alive | |||||
Mogoce ce si dal ko si delal ipsw na koncu ko te uprasa ce si ze jailbroken yes, moras dat NO...
drugace pa ce si pravilno dal iReb da ti kaze tisto snezinko na telefonu in pise waiting for custom ipsw bi moglo delat. |
|||||
sem stisnil NO,ampak nobene snežinke nisem imel na ekranu iphona...
|
|||||
Potem sploh nisi uporabil programa iReb kot sem ti rekel..
|
|||||
imaš ZS
|
|||||
ok ratalo
http://www.youtube.com/watch?v=LQoj6Xxm8_c delal točno potem posnetku,nakoncu še unlockal z ultrasn0w-om je pa res,da nisem odkljukal multitaskinga in wallpaperjev |
|||||
do sedaj vse lepo in prav ampak sem pozabil kaj se uporablja za obveščanje da je bil sms dostavljen...
že našel iphonedelivery |
|||||
Pozdravljeni.
Še moja izkušnja z uporabo limera1n-a. Enostavna je za uporabo, na telefon mi je naložilo Cydio. Po tem sodeč bi rekel da deluje, tukaj se pa pojavi eno vprašanje, kako pravzaprav veš da telefon dejansko je jailbreakan. Aplikacije iz Cydie mi nalaga, le-te mi tudi delujejo, ob povezavi z iTunesom pa ne morem nalagati aplikacij (tujih) na telefon. Zanima me, če ima še kdo ta problem in kaj bi to lahko bilo? Na iPhonu je naložen OS 4.0.2, za katerega piše, da ga Cydia ne podpira, vendar mislim da to tukaj ni razlog. LP |
|||||
Preberi si kaj sploh je jailbreak..
Jailbreak ni to da bos brezplacni nalagal aplikacije.. Jailbrejk je po domac dostop do root-a in potem imas tu se cydio.. Naloziti moras appsync predtem pa dodati source cydia.hackulo.us |
|||||
Hvala za odgovor. Problem rešen.
LP |
|||||
torej če hočem pognat .ipa datoteke, ali je potreben appsync... oz je dovolj da se naloži installous hvala lp |
|||||
Ce nalozis installous se mi zdi da se nalozi se appsync..
Brez appsynca ne gre.. |
|||||
meni že 20 minut piše
"in DFU mode...wait" wtf, a je kej zaštekaL? |
|||||
ponovi vajo, seveda ti je zaštekalo |
|||||
majku mu spalim, ciganu kitajskemu -.-
do zjutri more laufat, čene bo DC v šolo :/ |
|||||
klinc, zdej nevem kaj je narobe, ampak že drugič mi je šteknal
|
|||||
Upam da ne nameravas ti jailbrejkat iphona 3g z limera1n.
Ker ne bo slo fant. In ce ne beres navodil pred uporabo se ne pizdi ne |
|||||
ja sm pol ugotovu, zgleda da je bila malo pozna ura, jaz pa to nisem opazil
|
|||||
|
|||||
Potrebjem pomoč dobri ljudje. Iphone 4 sem povezal s windows Pcjem in kliknil limera1n in tak ohotel jailbaraikati moj iphone 4, sicer nezaklenjem kupljen v apple store UK. telefon se je ugasnil in sedaj sili v recovery mod, na ekranu telefona pa želi v iTunes. Kaj naj naredim da naredim jailbraike oziroma zbudim telefon? Hvala za hitro pomoč!
|
|||||
poizkusi še enkrat z jailbreakom, sicer pa restore.
Lp |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |