Dropbox je dobil nagrado 2010 Ars Design Awards!
Dropbox, syncing documents, music, photos, and video across multiple PCs or MACs has never been so simple.
| Dropbox 2010 Ars Design Awards | |||||
Dropbox je dobil nagrado 2010 Ars Design Awards!
Dropbox, syncing documents, music, photos, and video across multiple PCs or MACs has never been so simple. |
|||||
dropbox je res fina stvarca...
|
|||||
Lepo vabilo z linkom na tvoj refer Dave, ni kaj... |
|||||
hehehe, hja je treba mal promovirat za dodatne megabajte.
Men je DB zelo kul, edino upload je prepocasen. |
|||||
kdor rabi invite naj mi piše na klemen.zagar91@gmail.com
No ni ravno invite, vendar če vas dodam se bo meni in pa vam povečal prostor v dropbox-u za 250mb |
|||||
No če se kdo odloči za uporabo DropBox-a se priporočam da se registrira preko mene da dobim dodaten prostor na voljo kar stori na naslednjem naslovu:
http://www.dropbox.com/referrals/NTExNDM1MDc1OQ Hvala |
|||||
kolko je max prostor, ki ga lahko pridobis na DB ? free verzija
|
|||||
Mislim, da ni omejitve ...
|
|||||
Shameless ...
|
|||||
Na začetku dobiš brezplačno 2 GB prostora. Z povabili lahko pridobivaš 250 MB na povabljenega 8včasih je bila zgornja meja 3 GB, koliko je zdaj pa ne vem).
https://www.dropbox.com/plans |
|||||
Ne. Ko se registriraš ti dodelijo 2GB, s povabili pa si ti lahko prislužiš še dodatnih 8GB. Se pravi skupno 10GB. To pa je kar precej.
|
|||||
Je možno sharat folder brez da je drug uporabnik prijavljen na dropbox?
|
|||||
ne, lahko pa daš v folder "Public", pa RMB click / dropbox / copy public link in to paste-aš v recimo mail.
|
|||||
To moreš zgleda za vsaki fajl posebej naret...pa mp3 zgleda ni možno pol dol potegnit, ker ga kar brskalnik sam odpre in ga začne predvajat.
|
|||||
Zararaj ali zazipaj ga pa ga boš lahko potegnil dol
|
|||||
Sedaj je zgornja meja 8 giga.
|
|||||
To je pa odvisno od nastavitve tvojega browserja |
|||||
copiraj URL mp3ja in ga pastaj v Downloads widow od safarija. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |