Pozdravljeni!
Imam problem z iPhone 3GS, ki je zaklenjen na O2 omrežje z FW 4.0.1. Kako/Ali ga lahko odklenem, kako? Debil sm šol erase-at vse ne morm niti do menija :/. Da bi kupil O2 sim kartico, da sploh pridm do menija?
LP
| iPhone 3GS problem | |||||
Pozdravljeni!
Imam problem z iPhone 3GS, ki je zaklenjen na O2 omrežje z FW 4.0.1. Kako/Ali ga lahko odklenem, kako? Debil sm šol erase-at vse ne morm niti do menija :/. Da bi kupil O2 sim kartico, da sploh pridm do menija? LP |
|||||
ha?
|
|||||
Se opravičujem zaradi mojega nerazumljivega vprašanja, vendar sem res na hitro napisal.
Stvar je v tem, da sem dobil iPhone 3GS, ki je nesrečno zaklenjen na britansko omrežje O2 (iOS je 4.0.1). Ker sem brez pomislekov telefon restoral, telefon ob aktivaciji zahteva SIM kartico originalnega/prvotnega operaterja, torej O2 in priključitev telefona preko USB kabla na računalnik (same thing). Jaz nažalost nimam O2/univerzalne kartice, ki bi mi morebitno pomagala priti do Dashboarda/namizja, da lahko sploh Jailbreakam in odklenem telefon na vsa omrežja... ali se lahko samo še pod nosom obrišem? Hvala za odgovor in LP! |
|||||
Povej samo na katero verzijo si restoral? JB in hackaktivacija je mogoča, problem je lahko le pri odklepu, če si restoral na 4.1...
|
|||||
Skor zihr je iOS 4.0.1, tko da NI 4.1. V bistvu sm dal Erase All Data, sam mislm, da kle nima neke bistvene vloge ali pač?
|
|||||
Glej če je na 4.0.1 lahko jailbrekaš in odkleneš .... www.limera1n.com , potem pa odkleneš z ultrasn0w-om.
Če pa je na 4.1 pa pač jailbreakaš.... www.limera1n.com ali www.greenpois0n.com uporabljaš kot ipod touch in čakaš na unlock, ki pride hitro po izidu ios 4.2. To je to. |
|||||
Hvala vam, uspešno sem opravil jailbreak in odklep iPhone-a! |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |