Jabuk
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
iphone 4 Display
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 10.10.2010 13:17:39
iphone 4 Display
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo,

Imam težavo, ko imam zakljenjen telefon in pritisnem home button ali power button, da recimo pogledam koliko je ura, se mi display ne ugasne avtomatično, dokler ne pritisnem ponovno enega od teh dveh gumbov!

Kakšna rešitev?

hvala
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 10.10.2010 13:25:13
Settings-general-auto-lock-1minute?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 10.10.2010 13:27:43
gpc17 je napisal/a:

Ce ga ne odklene, se bi moral sam ugasniti po nekaj skundah... ne glede na to nastavitev...

Imas mogoce jailbreakan in namescene kaksen program, ki lahko dela sranje? (Lockscreen mogoce?)

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 10.10.2010 13:58:46
Jest je napisal/a:
gpc17 je napisal/a:

Ce ga ne odklene, se bi moral sam ugasniti po nekaj skundah... ne glede na to nastavitev...

Imas mogoce jailbreakan in namescene kaksen program, ki lahko dela sranje? (Lockscreen mogoce?)

Točno tako!! Ga ne odklenem!! Imam jailbreakan telefon!!Nimam noležene nobene posebne stvari, nazadnje Supreme Preferences 3.0, zaradi mms nastavitev!
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 10.10.2010 14:02:18
Lejte, če se da počakajte s tem jailbreakom, ker zaenkret je preveč površno narejen.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 10.10.2010 14:04:09
basquiat je napisal/a:

Točno tako!! Ga ne odklenem!! Imam jailbreakan telefon!!Nimam noležene nobene posebne stvari, nazadnje Supreme Preferences 3.0, zaradi mms nastavitev!

Sem skoraj prperican, da neka zadeva iz Cydie dela probleme Smile ... Lahko da celo ravno Supreme Preferences Smile ...

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 10.10.2010 14:31:20
Jest je napisal/a:
basquiat je napisal/a:

Sem skoraj prperican, da neka zadeva iz Cydie dela probleme Smile ... Lahko da celo ravno Supreme Preferences Smile ...

Res je sem odstranil in ravno to dela problem, nevem pa kako nastaviti, da se to ne bi dogajalo! Rabim pa Supreme Preferences, ke rdrugace mi pri vsakem restatrtu izginejo mms nastavitve!!
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #8   Objavljeno 10.10.2010 14:36:21
basquiat je napisal/a:

Res je sem odstranil in ravno to dela problem, nevem pa kako nastaviti, da se to ne bi dogajalo! Rabim pa Supreme Preferences, ke rdrugace mi pri vsakem restatrtu izginejo mms nastavitve!!

Pri Cydia dodatkih je tako, da ni nujno, da se vse odstrani, ko odstranis dodatek preko Cydie... Vcasih pomaga samo "clean restore" ... Pa tudi brisanje nastavitev ima vzrok drugje... verjetno slampast jailbreak... Smile

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #9   Objavljeno 11.10.2010 06:12:43
Jest je napisal/a:
basquiat je napisal/a:

Pri Cydia dodatkih je tako, da ni nujno, da se vse odstrani, ko odstranis dodatek preko Cydie... Vcasih pomaga samo "clean restore" ... Pa tudi brisanje nastavitev ima vzrok drugje... verjetno slampast jailbreak... Smile

Tako, sedaj sem naredil upgrade na 4.1 in nisem jailbreakal telefona, ker tega praktično ne rabim in še vedno ko vpišem internetne in mms nastavitve, se mi te ob vsakem reštartu telefona izbrišejo!
nimam več idej!
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #10   Objavljeno 11.10.2010 06:38:32
Ena ideja. Restoraj pa ga jailbreakaj ko bo ta pravilno funkcioniral.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #11   Objavljeno 11.10.2010 06:50:36
basquiat je napisal/a:

Tako, sedaj sem naredil upgrade na 4.1 in nisem jailbreakal telefona, ker tega praktično ne rabim in še vedno ko vpišem internetne in mms nastavitve, se mi te ob vsakem reštartu telefona izbrišejo!
nimam več idej!

Ce si res "upgrade-al" ali ce po koncu restore-a nisi izbral "Set up as a New iPhone", potem nisi naredil nic Smile ... oz. imas na iPhone-u se vedno ves balast, ki ti lahko povzroca probleme...

Torej naredi "clean restore"... tako, da v iTunes izberes Restore... in na koncu ovbvezno izberi "Set up as a new iPhone". Ne namescaj nobenih .ipcc datotek, ker te na iOS 4 ne delujejo in povzrocijo samo probleme... iPhone mora po tem postopku biti popolnoma prazen... (prazen imenik, brez SMSov, brez dodatnih aplikacij,...). Potem vpisi nastavitve in mora delat. Sele ko postimas osnovne zadeve, se loti prenasanja vsebin (imenik, glasba, aplikacije,...) preko iTunes ...

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #12   Objavljeno 11.10.2010 09:46:32
Jest je napisal/a:
basquiat je napisal/a:

nimam več idej!

Ce si res "upgrade-al" ali ce po koncu restore-a nisi izbral "Set up as a New iPhone", potem nisi naredil nic Smile ... oz. imas na iPhone-u se vedno ves balast, ki ti lahko povzroca probleme...

Torej naredi "clean restore"... tako, da v iTunes izberes Restore... in na koncu ovbvezno izberi "Set up as a new iPhone". Ne namescaj nobenih .ipcc datotek, ker te na iOS 4 ne delujejo in povzrocijo samo probleme... iPhone mora po tem postopku biti popolnoma prazen... (prazen imenik, brez SMSov, brez dodatnih aplikacij,...). Potem vpisi nastavitve in mora delat. Sele ko postimas osnovne zadeve, se loti prenasanja vsebin (imenik, glasba, aplikacije,...) preko iTunes ...

točno to sem naredil, set up as new phone, vnesel natavitve, ga reštartal in so se mi izbrisale!
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #13   Objavljeno 11.10.2010 09:56:08
Si menjal SIM kartico? Ker vedno ko vzmaes ven SIM kartico, se del nastavitev izbrise ... Vcasih (pri iOS 2.x in 3.x) ko smo lahko nastavitve uredili s pomocjo .ipcc datotek, so nastavitve bile shranjene in so se aktivirale prave nastavitve, odvisno od tega, katero SIM kartico si vstavil ... Sedaj pa ker ni mozno tega nastavljat s pomocjo .ipcc datotek, pa je potrebno vedno, ko vzames ven SIM kartico, nastavitve ponovno vnesti ...

Si slucajno poskusal naloziti .ipcc datoteke? Ker tudi v tem priemru se pojavijo problemi... vcasih celo izgine moznost vnosa nastavitev Smile ...

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #14   Objavljeno 11.10.2010 10:31:57
Jest je napisal/a:
Si menjal SIM kartico? Ker vedno ko vzmaes ven SIM kartico, se del nastavitev izbrise ... Vcasih (pri iOS 2.x in 3.x) ko smo lahko nastavitve uredili s pomocjo .ipcc datotek, so nastavitve bile shranjene in so se aktivirale prave nastavitve, odvisno od tega, katero SIM kartico si vstavil ... Sedaj pa ker ni mozno tega nastavljat s pomocjo .ipcc datotek, pa je potrebno vedno, ko vzames ven SIM kartico, nastavitve ponovno vnesti ...

Si slucajno poskusal naloziti .ipcc datoteke? Ker tudi v tem priemru se pojavijo problemi... vcasih celo izgine moznost vnosa nastavitev Smile ...

Nisem ne menjal sim, niti nisem nalagal ipcc datotek!
Postopek je bil tak
- naredila sem upgrade na 4.1
-naredil set up as new phone
-takoj ročno vnesel podatke (cellular data in mms)
-restartal iphone in nastavitve so izginile
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #15   Objavljeno 11.10.2010 10:33:08
A ni tko da ce delas upgrade je ze logicno da se ti vse od prej ohrani?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #16   Objavljeno 11.10.2010 10:58:01
basquiat je napisal/a:

Postopek je bil tak

Tukaj nekaj ne stima. Ce si delal UPGRADE, potem ne dobis opcije "Set up as a new iPhone"... in se vse vsebine ohranijo.

Torej bom vprasal bolj po kmecko, ker drugace izgleda ne bo slo Smile ... Ali so po tem, ko si dal gor iOS 4.1 (kakorkoli ze), na iPhone-u ostale kaksne zadeve od prej (glasba, imenik, SMSi,...)?

Ce si naredil pravilno (clean restore), potem bi moral na prvem zaslonu imeti samo privzete aplikacije (nekako takole, kot na sliki spodaj)

Na drugi strani pa se mi zdi, da je samo ikona za imenik in ikona za Game Center ...

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #17   Objavljeno 11.10.2010 11:10:57
Jest je napisal/a:
basquiat je napisal/a:

Postopek je bil tak

Tukaj nekaj ne stima. Ce si delal UPGRADE, potem ne dobis opcije "Set up as a new iPhone"... in se vse vsebine ohranijo.

Torej bom vprasal bolj po kmecko, ker drugace izgleda ne bo slo Smile ... Ali so po tem, ko si dal gor iOS 4.1 (kakorkoli ze), na iPhone-u ostale kaksne zadeve od prej (glasba, imenik, SMSi,...)?

Ce si naredil pravilno (clean restore), potem bi moral na prvem zaslonu imeti samo privzete aplikacije (nekako takole, kot na sliki spodaj)

[img]http://www.worldphoto360.com/wp-content/uploads/2010/06/iPhone 4.jpg[/img]

Na drugi strani pa se mi zdi, da je samo ikona za imenik in ikona za Game Center ...

sori , slabo sem napisal, v itunes sem izbral restore, nato pa ti itak ponudi samo opcijo restore in upgrade. Ja dobil sem ikomo game center in da jo na prvo stran. Ni bilo nobenih sms-ov, kontaktov... se pravi clean restore!
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #18   Objavljeno 11.10.2010 11:15:11
Potem pa ne vem vec dalje Smile ... Takega problema z sveze restoranim in nejailbreakanim se nisem imel Smile ...

Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #19   Objavljeno 11.10.2010 11:56:30
ampak zgleda ni vedno tako, da če vzameš ven SIM kartico, da se izbrišejo vse nastavitve, ker se še meni to ni zgodilo Rolling Eyes
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #20   Objavljeno 11.10.2010 11:58:30
Saj se ne vse... POnavadi samo APN, user in pass (za mobilni internet in tethering)... nastavitve za MMS pa ostanejo. Sicer nsiem raziskoval, ce da isto kartico not nazaj, ce ostanejo... ce dam pa drugo SIM kartico not, pa se izbrisejo delno nastavitve ...

Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani