...in mi je zmeraj manj jasno.

Začelo se je tako, da sem se naveličal pečenja navadnih CD-jev za avto in si zaželel mp3 glasbe - po možnosti preko USB ključka ali česa ekvivalentnega. Razmišljal sem že o montaži v spodnji predalček - Slika (before) , v katerega bi montiral avtoradio z USB, originalni (serijski) radio pa bi služil samo kot ura in kontrole za klimo Slika (after) - potem sem kupil iPhone 4!

Vprašanja imam - kje kupiti, kaj kupiti oz. komu peljati avto - rad bi namreč (kot je iz naslova razvidno) montiral iPhone 4 v mojega Accorda.
Zamislil sem si nekako tako, da bi montiral nosilec za telefon, na katerega bi priključil kabel iz "factory" radia, in sicer za predvajanje glasbe in hkrati polnjenje telefona.
Bi mi znal kdo od vas svetovati, kateri kabel bi bil pravi (kar sem našel je večinoma za USA modele accorda, ki imajo drugačne avtoradie - neka tipka XM, ki je jaz nimam) oz. mi predlagati nekoga, ki se s tem ukvarja, da mi svetuje.
Pri uporabi funkcije search sem opazil, da imate nekateri to rešeno, nikjer pa nisem prebral, da bi kdo od vas imel Accorda (mogoče je Hondi najbližje Mazda - od Jest-a) oz. kje ste kupili kable in vse kar spada zraven.
Razni parroti, FM transmiterji ne pridejo v poštev...
Edina verjetno uporabna zadeva, ki sem jo (zaenkrat) našel v SLO je xcarlink: xCarLink iPod – Honda
Napišite izkušnje, prilepite linke - požiram vaše informacije