Lep pozdrav!
Imam Macbook (white) in me zanima nekaj :
Zakaj se mi zbrišejo stvari, ki jih inštaliram (VLC, Perian, InsomniaX, RarExpander...itd) ko restartam komp?
Hvala a odgovor, LP
| Vprašanje | |||||
Lep pozdrav!
Imam Macbook (white) in me zanima nekaj : Zakaj se mi zbrišejo stvari, ki jih inštaliram (VLC, Perian, InsomniaX, RarExpander...itd) ko restartam komp? Hvala a odgovor, LP |
|||||
Ker jih najbrž ne namestiš pravilno ali tvojega postopka le nisi omenil v zapisu. Na Mac OS X aplikacije ponavadi namestiš zelo enostavno. Nekatere tako, kot na drugih operacijskih sistemih, z inštalerjem, ki te vodi skozi postopek. Spet druge aplikacije le preneseš s spleta in jih z .dmg datoteke MORAŠ ROČNO PRENESTI v direktorij Applications v Finderju. Preprosto - ko preneseš .dmg datoteko (na primer z VLC predvajalnikom), odpri njeno vsebino in datoteko VLC.app potegni v mapo Applications, ki jo moraš predhodno odpreti v Finderju. Če nameščaš z instalerjem, sistemu morda nisi dal pravic za namestitev. Skoraj vsak instaler te povpraša po uporabniškem imenu in geslo administratorskega uporabnika, ki ga moraš vpisati pravilno. |
|||||
Super, hvala!
|
|||||
Vcasih se pa tudi odpre installer kjer ti naredi bliznico omenjenega. Tukaj pa samo potegnes mapo tako kot kaze puscica.
![]() |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |