Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Iphone 4 Mobitel-3G omrežje težave!!!
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 03.10.2010 22:08:02
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Resitve ni fant. Pac tako je. Sej nevem kaj ti je tako pomembno da bi imel doma 3G? Kaj nimas wirelessa doma? Ce ga nimas si ga umisli.
Drugace pa recimo lahko ima tvoj sony ericsson 3g pa naredi kaksen speedtest kolk dejansko vlece in primerja s speed testom na iphonu in bo pomoje na iphonu hitrejsi Wink
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 03.10.2010 22:41:00
gpc17 je napisal/a:
Resitve ni fant. Pac tako je. Sej nevem kaj ti je tako pomembno da bi imel doma 3G? Kaj nimas wirelessa doma? Ce ga nimas si ga umisli.
Drugace pa recimo lahko ima tvoj sony ericsson 3g pa naredi kaksen speedtest kolk dejansko vlece in primerja s speed testom na iphonu in bo pomoje na iphonu hitrejsi Wink

nokia n95 3g vs iphone 2g pri odpiranju pejga nokia klekne Rolling Eyes
testirano na aškrčevi v ljubljani.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 04.10.2010 08:10:08
hhsk je napisal/a:
gpc17 je napisal/a:

nokia n95 3g vs iphone 2g pri odpiranju pejga nokia klekne Rolling Eyes
testirano na aškrčevi v ljubljani.

Nokia klekne že samo zato, ker ima počasnejši sistem...
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 04.10.2010 22:34:11
Ce pogooglas recimo iphone 4 3G network problems imas zelo veliko ljudi, ki imajo podobne ali enake probleme, signal ne preskoci v 3G tam kjer je omrezje na voljo, kot vsi ostali telefoni, ampak ostane na E..najmanj 30 ljudi sem nasel, ki so napisali, da imajo enako tezavo...se eno vprasanje..FMC in EPL, ki sta uradna serviserja ane...ali to pomeni, da ce je recimo z iphone 4 kaj narobe, da ti ga vzamejo pod garancijo, Ceprav jih v slo sploh uradno ne prodajajo? Al to sam pomen, da ti ga popravjo in mastno placas...:/
Hvala
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 04.10.2010 23:08:51
thelycandraven je napisal/a:
Ce pogooglas recimo iphone 4 3G network problems imas zelo veliko ljudi, ki imajo podobne ali enake probleme, signal ne preskoci v 3G tam kjer je omrezje na voljo, kot vsi ostali telefoni, ampak ostane na E..najmanj 30 ljudi sem nasel, ki so napisali, da imajo enako tezavo...se eno vprasanje..FMC in EPL, ki sta uradna serviserja ane...ali to pomeni, da ce je recimo z iphone 4 kaj narobe, da ti ga vzamejo pod garancijo, Ceprav jih v slo sploh uradno ne prodajajo? Al to sam pomen, da ti ga popravjo in mastno placas...:/
Hvala

Tale problem s 3G je v bistvu zanimiv, saj se mi zdi, da je SW pogojen. Imam iPhone 3G, ki je v stanovanju prej cisto v redu lovil 3G cel cas (ce sem imel ugasnjen Wi-Fi ruter). Sedaj po upgrade-u na 4.X, pa se tudi meni dogaja, da mi vcasih telefon obstane v Edge-u, kljub temu, da bi moral preskociti nazaj v 3G nacin.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #26   Objavljeno 05.10.2010 09:56:27
enake tezave
jst imam tudi enake tezave,ceprav od zacetka (2meseca) je telefon delal normalno in je 3G nasel tudi v prostorih in se brez problema povezal na internet.potem pa kot da bi se nekaj zgodilo in 3G omrezje zelo redko najde na internet se pa sploh ne poveze in res je to mucno.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #27   Objavljeno 08.10.2010 12:48:16
dokončno lahko potrdim, da je obnašanje telefona kot sem ga opisal NENORMALNO. kolegu dela tako kot more, moj pa je šel na servis, ker je dokončno crknla antena...prej je bla zgleda crknjena le na pol...tako da če se vaš iphone obnaša tako da ne preklaplja med E in 3G omrežjem tudi, ko je 3G dostopno ga nesite na servis, kjer vam bodo dali verjetno novega...ne nasedati na menjavo software-a, ker v mojem primeru ni nič pomagalo...sej hvalabogu da je crknu do konca, da dobim novga...
lp
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani