Kartico potrebujejo, ker dejansko že takoj skleneš razmerje za mobileme. Imaš pa tri mesece časa, da to prekineš (trial)... če ne prekineš, ti trgajo tistih 79€, če boš pa prej prekinil razmerje, ti pa nič ne bodo trgali.
| MobileMe | |||||||||
Kartico potrebujejo, ker dejansko že takoj skleneš razmerje za mobileme. Imaš pa tri mesece časa, da to prekineš (trial)... če ne prekineš, ti trgajo tistih 79€, če boš pa prej prekinil razmerje, ti pa nič ne bodo trgali.
|
|||||||||
In zakaj je potrebno takšno razburjanje? Človek je samo vprašal, čemu potrebujejo kartico za trial account.
|
|||||||||
Hvala dobro razloženo. |
|||||||||
Potrebujejo jo zato, da se zaščitijo proti izkoriščanju trial accountov.
|
|||||||||
Hvala za odgovore...Sem si sedaj porihtal Mobile me imam pa nekaj vprašanj.
1.ko sem naložil slike...in bi jih recimo sedaj pogledal v slideshowu, te funkcije ne najdem. 2.Kako nastavim, da lahko album downloawda tretja oseba? 3.Nastavitev svojih emailov na mobileme... Sem pogledal tele filmčke na applovi strani samo zgleda je še tam starješi vmesnik in sedaj zgleda vse malo drugače. Pa hvala za odgovore. |
|||||||||
|
|||||||||
Hvala lepa. Sem našel veliko koristnih vodičev.
Zaj me pa zanima še nekaj...kako bi lahko nastavil, da slike downloada samo določena oseba oz. možnost downloada samo z geslom? |
|||||||||
Sem že uštimal...zaj pa nevem kako naj recimo slike katere sem pošeral...pač rad bi jim določil naknadno vstop z geslo. Ko želim recimo to spremenit v iPhoto mi avtomatsko še enkrat uploada celi event. Kakšen predlog? |
|||||||||
Če zaj kenslam mobile me v trial obdobju...je mogoče pol zadevo kupit z istim accauntom kasneje?
|
|||||||||
Ja.
|
|||||||||
Se da "bazo podatkov", katero sinhroniziraš, kako backupirat?
|
|||||||||
Koledarje in naslove lahko enostavno izvoziš. Če imaš mašino z OS X kakopak.
|
|||||||||
Da ne bom odpiral nove teme, bom kar tu vprašal. In sicer me zanima kako, če je možno sinhronizirati keychain med MB in iPhoneom?
|
|||||||||
Da še jest ne odpiram nove. Za družinski pack piše da dobi vsak član email in 5 giga. Ne piše pa če dobi kmplet programe : svoj koledar, galerijo ....
|
|||||||||
Vsak član dobi dostop do vseh storitev.
|
|||||||||
Vsak clan ima na voljo komplet storitev (dostop z lastnim uproabniskim imenom in geslom)... le na voljo ima samo 5 GB prostora in 50GB mesecnega prometa ...
|
|||||||||
Seveda, v System Preferences, MobileMe, zavihek Sync se da določiti, kaj naj se sinhronizira, ena izmed opcij je tudi Keychains. LP -J |
|||||||||
Na MACu da, kaj pa na iPhoneu? Rad bi sinhroniziral npr.: Če se z MACom povežem na nek zaščiten WiFi, da ne bi bilo potrebno vpisovati gesla tudi na iPhoneu. |
|||||||||
Glede na to, da je tvoje vprašanje v MobileMe temi, predvidevam, da sprašuješ za sinhronizacijo preko le-tega. In tako gre zelo enostavno, na postopek, ki sem ga napisal zgoraj. LP -J |
|||||||||
Problem se pojavi na iPhoneu, kjer te opcije ni. |
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |