hvala vsem za nasvete in pomoc
| LEVI SPODNJI ZVOCNIK na iphone 4 problem!! | |||||

jaz sem dobil novega iphone 4ko v cetrtek 29ga sep. pa sem zadnje dni zasledil da ce recimo gledas normalno v ekran in pokrijes desni spodni zvocnik, se zvok skoraj popolnoma izgubi saj je levi zvocnik nekako zelo tiho... dela, ampak zelo potiho.... pa me zanima ali je to normalno ali ne, pa kaj naj naredim ce to ni normalno?? a so kksne nastavitve za uravnavo recimo levo desno zvocnike ali je preprosto neki slo  

hvala vsem za nasvete in pomoc  | 
	|||||

to je zato ker je desno spodaj zvočnik, levo spodaj pa mikrofon. Tako da če pokriješ zvočnik je logično da se zvok skoraj izgubi  

| 
	|||||

kaj a pol levo spodaj tisto ko zgleda kot zvocnik je mikrofon ubistvu  | 
	|||||

![]()  | 
	|||||

aaaaaaaaaaaa  | 
	|||||

loool     

| 
	|||||

Tud ko sem sam prvic dobil iphona,zdaj ze vec ko 2 leti,sem mislil da sta oba zvocnika,pa se kakega poznam ,tak da nisi edini  

| 
	|||||

nisi nisi, ne skrbet.  

| 
	|||||

nas je kr dost takih  

| 
	|||||

Se popolnoma strinjam...zvočnike bi lahko uštimal boljše Nokia N95 je pa po mojem mnenju (pa sem mel pomoje že 100 različnih telefonov, če ne več...) najboljše zvočnike od vseh telefonov. Zelo močan, glasen zvok, pa tud dost kvaliteten.  | 
	|||||

Zame pa nokia 5800. Tudi kakovost preko slušalk je bila na tej nokii najboljša, sploh bassi so najbolj izraziti. (sem testiral tako pri galaxy S in iphone 4 pa oba tukaj zaostajata za nokio 5800) 

| 
	|||||

Kaj točno pridobiš, če bi imel stereo, če bi bila zvočnika medsebojno oddaljena 3cm? A resno slišiš stereo zvok na takem "sistemu". Meni je ravno zato apple všeč, ker (načeloma) ne tlači v svoje izdelke nepotrebnih, da ne rečem neumnih rešitev, ki služijo bolj marketingu, kot uporabniku. Tisto kar pa je, pa je dovršeno in deluje (spet bom dodal načeloma, da se ne bo kdo na besede obešal).  | 
	|||||

stereo na razdalji 3cm med zvočnikoma, obrnjen vsak v svojo smer?

men se to sliš k da morm premaknt telefon iz enga uhla na druzga 1000x na sekundo, da bom lah doživel stereo skor tko k folk k prau da ma saraundsaund, pa vse zvočnike pod mizo. ou jea  | 
	|||||

ne gre se za stereo, ali pa tut mogoče mal ker je zvok neprimerno bolj kvaliteten  

| 
	|||||

ja seveda, sej je cel telefon nabasan, kam bi pa dal ti še en zvočnik, da nebi pokvaru oblike? ker nokia n95 je neprimerljivo debelejša k iphone. pa neprimerljivo grša  

ni nobene zamere, ni razloga za zamere, se samo pogovarjamo.  | 
	|||||

sicer ne vem zakaj bi imel nek ful dober zvočnik v telefonu, glasbe verjetno ne poslušaš tako?  

| 
	|||||

Stereo sistem  je smiselen le če sta zvočnika v stereo sistemih, tako daleč narazen en od drugega da uporabnik z levim ušesom slišiš predvsem levi zvočnik z desnim ušesom predvsem desni zvočnik.  (naprimer v hišnem kinu, v avtu...). 

Na telefonu pa je stereo sistem brezsmiselen, No, razen kaka mravlja ki bi zlezla med zvočnika bi lahko uživaa v izmeniččnem prihajanju zvoka v oba ušesa.  | 
	|||||

za to pa imamo slušalke  

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |