Rada bi si kupila nov iphone 3gs, ampak problem je, da prodajajo v glavnem samo iphone 4. Kje bi si torej lahko kupila oz. naročila nov iphone 3gs 16gb?

| Iphone 3gs 16gb | |||||

Rada bi si kupila nov iphone 3gs, ampak problem je, da prodajajo v glavnem samo iphone 4. Kje bi si torej lahko kupila oz. naročila nov iphone 3gs 16gb? 

| 
	|||||

Iphone 3gs prodajajo samo že v 8 gb izvedbi edin, lahka pa tudi pogledaš mau na male oglase kjer prodajajo rabljene Iphone  

| 
	|||||

Škoda, a date kakšen link za nov iphone 4?? 

| 
	|||||

Iphone 4 boš ful težko dobila ker jih sploh ni zaloge so ful omejene 

| 
	|||||

Kaj pa nej? Rada bi si ga kupla, bom pač mal počakala, pa bo. Če se prodaja samo še 3gs 8gb, a mi je dost 8gb?? 

| 
	|||||

ja 8 gb ti je čist dovolj st mam ipoda toucha pa mam gor za 2 gb musike pa 90 aplikacij pa igric pa mam še lufta 4gb 

| 
	|||||

Kontaktiraj uporabnika "ocnop", če ima kakšnega 3gs http://www.mobi-com.si/shop/trgovina

Preglej rubriko Mali oglasi na jabuk.si, velikokrat se prodaja kakšen 3gs, samo redno je treba spremljati... Navodila za naročanje iPhone 4 so tukaj: KLIK!  | 
	|||||

jz mam 3gs16g iz italije pa me zanime ce lahko in kako bi nastimal slo meni 

| 
	|||||

Če ti rečem, da ne moreš, a prodaš meni ta ITA tel. 4ke tako ni za dobit, ob nokiji pa živce zgubljam.  | 
	|||||

ti kr naprej zgubljaj zivce moje vprasanje je preprosto in na vprasanje se ne odgovarja z vprasanjem  

| 
	|||||

telefon je potrebno jailbreakat in nato v cydii dodat source za slovenski meni. 

| 
	|||||

ce ga jailbrekam potem ga ne morem vec upload tako kot dozdaj delam?

ce jaz to prav razumem?  | 
	|||||

ne, ko je telefon jailbreakan ga lahko normalno restoraš ali updataš.  

| 
	|||||

sj jz nism mel nc zaklenjen telefon  

jz sm ga normalno v trgovini kupu in ga brez problemov uporabljam prklopm ga doma na imaca in to dela tako kot mora sploh ne vem kaj pomeni jailbrak a mi lahko to pojasnis pls ?  | 
	|||||

| 
	|||||

ok hvala zdaj vem kaj to pomeni 

hmm sam kako pa ga jailbreak?  | 
	|||||

od verzije softwera, ki ga imaš na telefonu je odvisno če ga boš sploh lahko jailbreakal.  

| 
	|||||

version 4.1 (8b117)  

| 
	|||||

za iOs 4.1 jailbreak žal ni mogoč. Boš mogel počakat da bodo fantje izdali (če sploh) jailbreak za to verzijo. 

| 
	|||||

ok hvala ti za en kup nasvetov

imam pa se eno vprasanje: ker imam na iphonu veliko stvari maile,racune,pogodbe......... kako bi ga lahko zascitil naprimer da ga zgubim,jasno mi je da preklicem sim kaj pa ostalo....  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |