Pozdravljeni,
kupila sem iPad. Ker trenutno nimam računalnika, me zanime če s Svojim accountom s svojo kreditno kartico downloadam aplikacije na fantov macbook, kako bo potem z aplikacijami, ko kupim novega maca (100 % bo mac).
Hvala.
| iPad prenos Apps | |||||
Pozdravljeni,
kupila sem iPad. Ker trenutno nimam računalnika, me zanime če s Svojim accountom s svojo kreditno kartico downloadam aplikacije na fantov macbook, kako bo potem z aplikacijami, ko kupim novega maca (100 % bo mac). Hvala. |
|||||
S svojim iTunes računom lahko avtoriziraš do 5 računalnikov (kasneje jih lahko tudi deavtoriziraš).
Sicer pa lahko vse kupljene aplikacije kadarkoli zastonj downloadaš iz App Store-a. |
|||||
Aplikacije so vzeane na iTunes account... Takrat, ko bos imela nov racunalnik, sam na starem naredis "Deauthorize" in na novem "Authorize" (na starem niti ni treba deauthorize, ker je lahko avtoriziranih do 5 racunalnikov)... Edino vse aplikacije bo treba se enrkat instalirat, ker iPad se tako kot iPhone zna sinhrnozirati samo z enim racunalnikom... Na nvoem bo treba potem najprej narediti "transfer purchases" in potem se mi zdi, da je treba se enrkat prenesti na iPad ... Kupljene pa bodo vedno dosegljive s tvojim iTunes racunom.... Sicer pise cena, a ko das BUY, ti napise, da si to ze snel in lahko se enkrat snames brezplacno ... |
|||||
a ni anjbolš instalirat v takem primeru kar direktno na ipad?
|
|||||
Meni je bolj prijazen user interface na računalniku, sicer pa se že veselo downloada, iPad je res igrača za vso družino hehe, saj še zraven ne pridem
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |