http://www.macrumors.com/2010/09/15/apple-releases-first-ios-4-2-beta-for-ipad-iphone-and-ipod-touch/
| Izšel je iOS 4.2 beta | |||||||
|
|||||||
ampak uraden izid bo šele v novembru če se ne motim.
|
|||||||
Sj zato piše beta...
Drugač pa ja že vem haha |
|||||||
saj vem kaj pomeni beta
|
|||||||
Meni noce restorati iPad-a ce imam v njen sim kartico, ce jo dam ven, pa normalno vse
Zanimivo. Sicer pa mi sedaj ze 20minut restora iz backup-a stvari nazaj gor. Se ze vesleim mapis in multitaskinga. Sicer pa verjetno se ni aplikacije za iPad ki bi multitasking podpirala, razen osnovnih iOS. |
|||||||
Pa je tudi še dolgo ne bo.. Mogoče če delujejo tiste od iPhona..
|
|||||||
Sem naložil zadevo in opazil, da ta magični "death-grip" ni več tako očiten kot je bil. Zgubi mi samo eno črtico, prej jih je tudi po 3 ali 4 črtice...
|
|||||||
nice =) |
|||||||
A lahko naložiš tudi če nisi developer?ali so kakšni problemi?
|
|||||||
To pa nebi vedu, nej kdo proba.
|
|||||||
To te mora nekdo vpisat na listo potem lahko to instaliras drugace te pomojem blokira med aktivacijo...
Bo mikrohand znal vec povedat... Lp |
|||||||
Sej sploh nevem če se splača naložit... Pomoje ne..
|
|||||||
tudi jaz mislim da se ti ne splača zdaj nalagat, edino če tako nujno rabiš printat s telefona
|
|||||||
Na 4.2 mi ob "death-grip" prijemu ne pade signal niti za eno črtico oz. zelo redko da za eno črtico. Sem se pa zelo matral, držal na vs emogoče načine in nič... Očitno so zadevo potšimali v piko, softwersko. Sicer ze mi zdi vse skupaj čudno, ampak zadeva deluje.
|
|||||||
Death Grip še ne pomeni da ti ne bo prekinilo povezave ko bo to najmanj potrebno saj je bil vedno v tem problem in ne v črticah, ki na konec koncu ne pomenijo prav veliko če je dober signal to je samo tako za na uč da vidiš ali je kaj ali pa ni signala.
LP |
|||||||
Solit naj se gredo z 4.01,4.02,4.1, zdej 4.2; jebemu ne ZNAJO vse spravt skupaj v eno verzijo, ne pa da vsake POL meseca novega dajo ven;
|
|||||||
Saj to je cist cool... seveda za tiste brez jailbreaka |
|||||||
Ma ja je ql, lepo da se posodablja, samo ne vsake 2 tedna, tut brez JB mi gre na ku*** ker mi potem iTunes skos teži, update....; če pa rabiš še odklep, pa jb pa verjamem da ti gre še bolj na ku****. lp |
|||||||
Točno to... zaradi mene so lahko tedensko nadgradnje... 15 min za upgrade in si ready to go.
Sicer pa ne prihajajo na pol meseca... konec junija je prišel 4.0, sedaj (začetek septembra) je izšel 4.1 (dobra dva meseca je bilo vmes časa). 4.0.1 in 4.0.2 so pa bile samo verzije za zafrkavanje jailbreakanih in odklenjenih telefonov PS: 4.2 bo izšel šele čez slaba dva meseca. |
|||||||
Kakor kol obrneš, so ratal čudni, sploh pa njihovo sprenevedanje o softwarski napaki glede signala...., polno je blo že takih "malenkosti", in res ta politika appla čedalje več ljudi odvrača od njih; zaenkrat sem še pristaš, samo nee vem če bo vedno tako
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |