Še komu nagaja vreme zadnje čase... Kamnik je spremenilo v Kranj, da ne omenjam še ostalih krajev. Sedaj celo Kamnika sploh ne najde.
Nazadnje urejal/a Cartmaniac Tor 14. Sep 2010 08:38; skupaj popravljeno 1 krat
| iPhone vreme | |||||
Še komu nagaja vreme zadnje čase... Kamnik je spremenilo v Kranj, da ne omenjam še ostalih krajev. Sedaj celo Kamnika sploh ne najde.
Nazadnje urejal/a Cartmaniac Tor 14. Sep 2010 08:38; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
ja imam podobne težave, s tem da Maribora sploh ne najde, strokovnjaki imate kakšno rešitev za to zadevo lp
|
|||||
Tud men na 3gs se mu mal dogaja
|
|||||
Enako, verjetno je tam najbližja postaja
|
|||||
|
|||||
Jaz pa uporablajm WeatherPro in je kar natančen... Je pa plačljiv .. 3€..
|
|||||
Best Weather, zelo zadovoljen.
|
|||||
glih učeri hotu poiskat Portorož in ga ne najde več, tud ostalih krajev ne najde več, ko se jih nekoč imel, ne vem kaj so zjebal.
|
|||||
to se je ze vcasih dogajalo, pa cez nekaj casa zacne spet normalno delovat.. ne vem pa zakaj ga serjejo s tem..
je pa tudi res, da zadeva ni natancna za nase kraje, napovedi so vcasih tako absurdne da se clovek lahko samo smeje.. enkrat mi je v enem dnevu napovedalo, da bo cel teden lep, malo kasneje da bo dezeven, natop pa se nekaj snega vmes.. v glavnem groza. |
|||||
iphone vreme že lep čas kaže slov. bistrica a sm pa v MB
ve kdo mogoče če je v kakem razvoju kaka applikacija ProVreme kot je za android npr?tista je bla tut špica + radarska slika za slovenijo ki je prikazovala stopnjo padavin... |
|||||
Čudno je, ker yahoo weather vse najde brez problemov.
|
|||||
Meni se je tudi Maribor spremenil v Slovensko Bistrico
|
|||||
Mah vreme se "vlači" iz Yahoo-ja.
Saj je tudi pri meni Nuuk enkrat Nuuk, drugič Gothab in podobne neumnosti. Potem pa Yahoo - zadeve čudežno uredi. Mogoče ima pa MS kaj prstov poleg |
|||||
vreme se vlece z apple.com, tako da bo kr apple kriv za tole in ne drugi
|
|||||
[quote="ALT"]vreme se vlece z apple.com, tako da bo kr apple kriv za tole in ne drugi
Hmmm, če na mojem 3g pogledam je spodaj levo bližnjica do Yahoo-ja, sicer me pa vreme nea briga kaj preveč - pogledam v zrak pa je [/img] |
|||||
povezuje se na apple.com, verjetno pa same podatke applu posreduje yahoo..
zdj lahko, da yahoo kj zafrkne pa potem apple dobi taksne podatke, ali pa apple zariba podatke.. |
|||||
Ja ampak če pogledaš podrobno v bistvu najde najbližjo postaju mestu ki ga vpišeš... Vpišeš maribor, pa ti najde "maribor" spodaj pa piše najbližja postaja --> slovenska bistrica. Tako je za vse kraje.... Očitno so kaj spreminjali in iPhone zdaj prikazuje lokacije dejanske postaje, ki je na voljo in ne več vpisanega mesta, katero je blizu postaji. |
|||||
Pomoje je to to
|
|||||
Maribora ne najde. Celje in Ljubljano pa... WTF , pa če iščem slovenia, nič ne najde...
|
|||||
Kaj bi ti prebral malo poste pred tabo? Ravno 2 nad tvojim sem pojasnil v čem je finta.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |