Jabuk
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Iphone 4 vs. Samsung Galaxy S
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 14.09.2010 09:54:32
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Če imate srečo bo ta teden pri simobilu na voljo iphone 4 Smile

simobil je objavil na svoj fb strani tole:

Si.mobil ‎...ta teden bo še vroče...v našo ponudbo pride zadnje čase zelo zaželjen telefon... Wink Uganete kateri?

Ali bo ali ne bo? Ugibajte ali samsung galaxy s ali novi iphone 4?
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 14.09.2010 10:00:22
Jaz bi rekel, da bo galaxy s.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ruše
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 14.09.2010 10:00:49
Ugibam.... Samsung Wink

Pri nas nebo iphona preden Apple ne objavi seznama držav, kjer se bo iphone prodajal.In ker ni običajno, da seznama še ni objavljenega, pomeni, da se Apple še dogovarja s kom, torej verjetno s Slovenijo in še katero državo.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 14.09.2010 10:02:44
Samsung. Ni dileme.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ženska

Prispevek: #5   Objavljeno 14.09.2010 10:05:24
Ne bi rekla samsung je v mobitelovi ponudbi že kar dolgo časa. Tako da to ni nič novega in ne vrjamem da ne bi takoj povedali. Glede na to da se govorice širijo že kar nekaj časa za to jesen dam glas iphonu.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ruše
Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 14.09.2010 10:08:55
pa3cija je napisal/a:
Ne bi rekla samsung je v mobitelovi ponudbi že kar dolgo časa. Tako da to ni nič novega in ne vrjamem da ne bi takoj povedali. Glede na to da se govorice širijo že kar nekaj časa za to jesen dam glas iphonu.

Samsung je kaka slaba 2 mesca v ponudbi, vendar le pri mobitelu. Simobil ga pa zdaj dobi, zato tut dela reklamo, da pride nekaj vročega. Majo srečo, da še ni naslednjika galalaxy S, pol nebi bla več vroča ponudba, hehehe.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 14.09.2010 10:11:53
Sej Galaxy S je napovedan in baje se je iztekla ekskluziva mobitelu za ta aparat. Sicer pa je lepo napisano, "zadnje čase zelo zaželjen telefon", iPhone je zaželjen že dlje časa. Cool
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ženska

Prispevek: #8   Objavljeno 14.09.2010 12:18:59
jajca od samsunga pridejo kr neki. Sad
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 14.09.2010 12:27:52
pa3cija je napisal/a:
jajca od samsunga pridejo kr neki. Sad

Ampak so res jajca!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Slovenija
Moški

Prispevek: #10   Objavljeno 14.09.2010 12:37:07
Jaz pa vem da pride iPhone zagotovo k nam.

Enkrat Very Happy
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ženska

Prispevek: #11   Objavljeno 14.09.2010 12:51:21
Sem ga tudi sama že imela v roki jajca pa še večji je od iphone-a. Najbolj smešno pa je da vsi tisti k so govoril da je iphone cel cegu ga bodo šli zihr kupt. Laughing
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #12   Objavljeno 14.09.2010 12:56:59
pa3cija je napisal/a:
Sem ga tudi sama že imela v roki jajca pa še večji je od iphone-a. Najbolj smešno pa je da vsi tisti k so govoril da je iphone cel cegu ga bodo šli zihr kupt. Laughing

primi ti v roke veš katera jajca, ti bo veliko lažje, kot pa se obremenjevat s tem kateri telefon je boljši.... Cool , sploh pa s takimi argumenti...slabši ker je večji cegu...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ženska

Prispevek: #13   Objavljeno 14.09.2010 13:59:40
Napisala sem pa se vecji je od iphone-a ne pa ker je vecji od iphona. Nauci se brati. Sem pa dovolj sposobna da nastejem par argumentov: touch screen do sedaj najboljsi na telefonih kot so samsung, nokia, lg.. Vendar se vedno slabsi od iphona. Pinch in pinch out ne deluje kot bi moral vcasih sploh ne prime. Rotacija slik se kar ok ampak se zmeraj ni stilisticno dovrseno. Kot sm ze rekla velikost. Os ki ga ima je zaenkrat se v redu, cas pa bo pokazal svoje tako kot je to bilo pri symbianu. V glavnem jaz osebno ga ne bi kupila.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #14   Objavljeno 14.09.2010 14:12:08
OS je pri Samsungu čist okej, ne primerjaj tega s Symbianom. Android se bo obdržal, to je sedaj že jasno. Telefon je zelo dober, v veliko stvareh boljši od Iphonea.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #15   Objavljeno 14.09.2010 14:17:15
ah jst bi raje vidu da ne pride v SLO
ker potem bi se usak bebc ki niti ne ve za kaj je use iphone uporaben se hvalil po ulici lej jst mam pa iphona in to pri slovencih sovrazim naj ga maj otisti ki jim je do njega in se potrudijo za njega (pa še če ga ni se mu cena nekoliko zviša Razz)
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #16   Objavljeno 14.09.2010 14:18:31
pa3cija je napisal/a:
Napisala sem pa se vecji je od iphone-a ne pa ker je vecji od iphona. Nauci se brati. Sem pa dovolj sposobna da nastejem par argumentov: touch screen do sedaj najboljsi na telefonih kot so samsung, nokia, lg.. Vendar se vedno slabsi od iphona. Pinch in pinch out ne deluje kot bi moral vcasih sploh ne prime. Rotacija slik se kar ok ampak se zmeraj ni stilisticno dovrseno. Kot sm ze rekla velikost. Os ki ga ima je zaenkrat se v redu, cas pa bo pokazal svoje tako kot je to bilo pri symbianu. V glavnem jaz osebno ga ne bi kupila.

Touch je identitčen iphonu, tudi pich to zoom dela kot mora... rotacija cesa? Slik? Pač ni efekta obračanja... nič takšnega Smile Dober telefon je tole. In če se je še pred letom lahko govorilo, da ga ni telefona, ki bi bil iphonu para, je to danes le še žal zmotno mišlenje.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #17   Objavljeno 14.09.2010 14:20:13
in katere so te mnoge stvari, ki so boljse od iphona? ekran ne, kamera tam tam, rama je isto, graficna je edino mocnejsa, pa nimas nekih posebnih iger, ki bi jo izkoristile, baterija tudi ni nic boljsa, kvaliteta materialov ohisja je slabsa.. torej kje so vse te velike prednosti?

sicer pa se strinjam, da je telefon zelo vredu, glede na ceno boljsi buy kot iphone, ce ti je vseeno za OS..
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #18   Objavljeno 14.09.2010 14:25:01
telefon je res v redu, ampak tudi jaz bi rad zvedel vse te pomembne zadeve, zaradi česar je boljši od iPhona
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #19   Objavljeno 14.09.2010 14:25:45
Mah... brezveze je primerjat HW. Oba sta top modela v svojem razredu. Zakaj govorim v svojem razredu? Zato, ker se ne da primerjat iOS in Androida. Vsak OS je pač svoj razred... vsak ima svoje prednosti in svoje slabosti (ja... tudi iOS ima svoje slabosti).

Kaj me moti na Androidu?
Moti me to, da so nadgradnje software odvisne od proizvajalcev telefonov. Moti me to, da se v Sloveniji ne da kupovati aplikacij na Marketu, moti me to, da se da piratizirat za šalo malo (kdo bo potem vlagal denar v razvoj kvalitetnih aplikacij), moti me to, da primanjkuje kvalitetnih iger, itd itd...

Seveda so stvari, ki me tudi na iOS motijo... ampak zgoraj naštete stvari so mi bolj pomembne kot pa "widgeti", "wifi tethering" in manj omejitev glede delovanja aplikacij.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ženska

Prispevek: #20   Objavljeno 14.09.2010 14:42:39
Se bom tako izrazla iphone in samsung galaxy s. Obadva sta top, cena je skoraj enaka. Touch je bolj prijazen pri iphonu vsaj meni. Kar se pa tice os-a definitvno tukaj izberem mac os pred katerikolimi windowsi, androidom ... Stilisticno pa tudi izberem iphone pred galaxyjem.
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani