Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Naslednja
iPhone 4/4S/5 - slike in videi
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: apple
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #241   Objavljeno 11.09.2010 23:40:11
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
ALT je napisal/a:
glede fotkica tudi mene zanima kako se bo obnesel, sigurno pa so pobozne sanje zumiranje brez izgube kvalitete. opticnega zuma nima, tako da ostane samo digitalni "zoom", kar je v bistvu cropanje fotografije.

je pa po pricakovanjih zopet nokiji uspelo izdelati podhranjen telefon. ko pride ven, z 680mhz ARM11 procesorjem, 256mb rama, 360x640 ekranom ne bo prav nic posebnega, edino fotoaparat bi znal biti soliden.

Haha, sej ti pravim zaostali na polni črti Very Happy
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #242   Objavljeno 12.09.2010 07:44:53
Kaj rabiš več za symbian Very Happy Very Happy Sicer je pa že to off topic.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Kraj: iMB
Ni navedeno

Prispevek: #243   Objavljeno 12.09.2010 08:18:11
Da podprem vcerajsnji post se z linkom. Naredil sem napako, zadevo so spisali pri gsmareni in ne phoneareni. Kakorkoli, ce preberes kaj avtorja moti in pogledas slike, ne mores rect da nima prav. Ce me vprasas katere slike so mi bolj vsec, brez da sem prebral clanek, bi pa rekel tiste na iPhonu. Ampak dejansko imajo manj detajlov. Je pa cel clanek rahlo hecen, ker oceni galaxy s za boljsi telefon. Menim, da je iPhone vrhunec industrijskega designa in izdelave in res ne razumem, zakaj bi bil plasticni galaxy s boljsi. O operacijskih sistemih ne bom debatiral. Smile

http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500p4.php
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Kraj: iMB
Ni navedeno

Prispevek: #244   Objavljeno 12.09.2010 08:20:53
ALT, je kropanje, ampak je nek posebn algoritem, dejansko na prvi pogled ne opazis izgube kvalitete. Isto zna ze Nokia N85, ki ima 8mpix. Najbrz je hec, da za snemanje videa ne koristi vseh 8 pik in potem zumiras tako, da zacne koristit vedno vec pik in s tem pri kropanju ni opazne izgube.

Ne vem, ce ima to kar sem napisal kak smisel. Jutro se je. Embarassed
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #245   Objavljeno 12.09.2010 09:43:31
Tukaj je Alen objavil nekaj fotk, narejenih z Galaxy S >> http://mojapple.net/Default.aspx?tabid=122&g=posts&t=1023&p=4

http://picasaweb.google.com/115888735615824024330/SamsungI9000GalaxySTestShots?authkey=Gv1sRgCKHOk7Gf4sDpZg&feat=directlink

in video, tudi narejen z Galaxy S

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #246   Objavljeno 12.09.2010 09:44:53
Dober video, ni kaj. Vsaj nima tega nadležnega premikanja, ko ga iPhone 4 ima, 3Gs pa ga ni mel.

LP
-J
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #247   Objavljeno 12.09.2010 09:46:07
MaTiCeK je napisal/a:
Da podprem vcerajsnji post se z linkom. Naredil sem napako, zadevo so spisali pri gsmareni in ne phoneareni. Kakorkoli, ce preberes kaj avtorja moti in pogledas slike, ne mores rect da nima prav. Ce me vprasas katere slike so mi bolj vsec, brez da sem prebral clanek, bi pa rekel tiste na iPhonu. Ampak dejansko imajo manj detajlov. Je pa cel clanek rahlo hecen, ker oceni galaxy s za boljsi telefon. Menim, da je iPhone vrhunec industrijskega designa in izdelave in res ne razumem, zakaj bi bil plasticni galaxy s boljsi. O operacijskih sistemih ne bom debatiral. Smile

http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500p4.php

Tudi Alen je sel iz iPhone 3GS na Galaxy S in pravi, da ne menja vec nazaj Smile ...

In tudi na vprasanje, ce bi sedajle imel moznost zastonj dobiti iPhone 4 ali Galaxy S pravi, da bi vzel Galaxy S ...

Šerif

Šerif

Kraj:   
Moški

Prispevek: #248   Objavljeno 12.09.2010 09:52:08
Opala, kakšen cool video! In res, totalno brez tresljajev! Surprised
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #249   Objavljeno 12.09.2010 11:30:25
maticek, saj pri cropanju ne prihaja do slabse kvalitete, le slika je vedno manjsa.. ce imas na zacetku zelo veliko sliko, lahko brez problema iz nje izrezes 1/4 in se vedno je ta zadosti velika.

vendar to lahko naredis kjerkoli, na racunalniku ali telefonu, in namesto izvirne 4000x3000 pixle slike dobis 2000x1500 pixle sliko. ampak to ni nobeno zoomiranje, temvec le crop.

pri videu pa lahko da res uporablja na zacetku pixle, ki so bolj narazen (1,3,5,7...), ko pa zoomiras, pa samo tiste na sredini.. tu pa ne gre potem vec za crop, ker videa ne more snemati v polni locljivosti, tako da je ta zadeva lahko uporabna. vendar pri fotografijah to nic ne pomaga.

te omejitve pri iOS pa mi niso jasne zakaj jih vedno ljudje tako radi navajajo, potem pa vidis, da je pri androidu podobno sranje, in moras za cel kup stvari ravnotako rootat telefon..
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #250   Objavljeno 12.09.2010 11:32:53
ja, kar nekaj jih je šlo iz iOS na android zaradi odprtosti sistema. Meni je iOS čisto dovolj za vse kar rabim in delam, tako da še kar nekaj časa ne mislim menjati, upam da ne bom rabil nikoli Rolling Eyes Cool
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #251   Objavljeno 12.09.2010 11:36:39
ma sj ravno to me zanima, kaksno odprtost sanjajo?

ok razvijalce razumem, ampak zopet za slovence je stala pri androidu.

za uporabnike se mi pa ne sanja kaksno odprtost pridobijo, saj morajo ravnotako rootat, in so na istem kot iOS..
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #252   Objavljeno 12.09.2010 11:42:30
Slike iz albuma so en drek proti iPhone 4 pa reci kar hočeš.
Tudi videjo ni nič posebnega.. Nekako enak iPhone 4...
Jah vsi mislijo kako je Android odprt... Če ga ne rootaš itak ni nč.. Da o tem da recimo ne morš inštalirat aplikacij na microSD ipd stvareh ne govorim..
Kar naj ima tista plastična jajca od galaxyS Wink
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #253   Objavljeno 12.09.2010 11:43:07
sussi je napisal/a:
ja, kar nekaj jih je šlo iz iOS na android zaradi odprtosti sistema. Meni je iOS čisto dovolj za vse kar rabim in delam, tako da še kar nekaj časa ne mislim menjati, upam da ne bom rabil nikoli Rolling Eyes Cool

niti ne vem zakaj bi.. kaj ma android bolšiga? evo dam jim samo to da majo vklope in izkope raznih wifijev in podobnih štal bolj na izi, ker si lahko dodaš bližnice na "homescreen"
ampak jailbreak iOS-a itak reši vse te probleme. Smile
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #254   Objavljeno 12.09.2010 11:46:38
gpc17 je napisal/a:
Slike iz albuma so en drek proti iPhone 4 pa reci kar hočeš.
Tudi videjo ni nič posebnega.. Nekako enak iPhone 4...
Jah vsi mislijo kako je Android odprt... Če ga ne rootaš itak ni nč.. Da o tem da recimo ne morš inštalirat aplikacij na microSD ipd stvareh ne govorim..
Kar naj ima tista plastična jajca od galaxyS Wink

To da na sd ne moreš inštalirat se bo s froyo-tom spremenilo, CELO. Meni niti en telefon z androidom ni všeč, razen HTC Desire (in njegov mlajši bratec wildfire (okrnjen bratec) ), pa še ta ne seže iPhone 4 niti do kolen. Pri Androidu mi je všeč samo ta prvi zaslon, ki je gor vreme in ura. Cool Cool Cool Cool Cool
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #255   Objavljeno 12.09.2010 11:48:50
iApple a celo.. Smile Drugače pa me še moti recimo pride update v tem primeru 2.2 froyo in potem vsi čakajo da recimo samsung ali htc prilagodi al whatever in updejtajo lahko šele nevem čez pol leta po izdaji.. Pri applu gre to TAKOJ...
Desire je pa še večji jajc kot galaxyS...
Meni še tist zaslon ni všeč .. Preveč nametan use skp..
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #256   Objavljeno 12.09.2010 11:49:21
jaz sploh ne vidim potrebe po jailbreaku, nevem kako je lahko človek tako len da se mu ne da iti v settings in tam naredit 2 klika da vklopi/izklopi WIFI. Rolling Eyes
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #257   Objavljeno 12.09.2010 11:54:18
Uf jaz prov pogrešam jailbreak.. Pa ne zaradi sbsettings Razz
Drugač pa še z iOS še lažje vklopiš/izklopiš Wi-Fi včasih recimo ko kliknem settings se mi že odpre na Wi-Fi.. Cool
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #258   Objavljeno 12.09.2010 11:56:28
tudi jaz imam narejeno tako, da ko kliknem settings imam že odprt wifi Rolling Eyes
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #259   Objavljeno 12.09.2010 11:58:36
sussi je napisal/a:
jaz sploh ne vidim potrebe po jailbreaku, nevem kako je lahko človek tako len da se mu ne da iti v settings in tam naredit 2 klika da vklopi/izklopi WIFI. Rolling Eyes

no ja, ampak nardit to 10x na dan.. hvala lepa. jailbreak + sbsettings.

no ja sej tud to masta prov, dokler sem meu še iphona ni blo multitaskinga Smile
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #260   Objavljeno 12.09.2010 12:00:39
gpc17 je napisal/a:
iApple a celo.. Smile Drugače pa me še moti recimo pride update v tem primeru 2.2 froyo in potem vsi čakajo da recimo samsung ali htc prilagodi al whatever in updejtajo lahko šele nevem čez pol leta po izdaji.. Pri applu gre to TAKOJ...
Desire je pa še večji jajc kot galaxyS...
Meni še tist zaslon ni všeč .. Preveč nametan use skp..

Ja, to da morejo prilagodit je pač še ena vlka slabost, posledica tega, da je ta sistem gor na večih mobilnikih različnih proizvajalcev. Saj na tistem zaslonu je meni všeč samo vreme pa ura, nič drugega (ikone itd. odpadejo, ker zgledajo kot windows 95.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani