Kdo kupuje iPhone :)
|
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #41 Objavljeno 09.09.2010 07:53:36 |
|
Bellerophon je napisal/a: | Se strinjam s Sentinelom.
V bistvu je žalostno, da folk kupuje ime in ne izdelka, ki realno izkazuje kvaliteto. |
Ni mores vseh metati v isti kos... Nekateri res kupujejo znamko in ne izdelka... Nekateri imamo pa ze precej "kilometrine" pri razlicnih izdelkih... konkretno je recimo tukaj govora o mobilnikih oz. mobilnih napravah ... Zelo dolgo sem bil velik pristas Nokie (nekateri se to gotovo spomnite  ) ... sem vmes imel tudi druge mobilnike... vendar sem se vedno vracal k Nokii. Zadnjih nekaj let, pa je Nokiina kakovost padla in pojavili so se novi igralci na tem podrocju... sem dal skozi vec ali manj vse (ce gledamo po operacijskih sistemih > Palm OS, Symbian se od zacetka z EPOC OSom, Windows Mobile vsemi podrazlicicami, Andorid, iPhone OS,... in ta trenutek mi najbolj ustreza ravno iPhone ... Nokio imam pa samo eno novejso (o. jo ima trenutno zena)... poleg nekaj Samsungov (predvsem zato, ker sem do njih prisel tako ali drugace zelo poceni)... Android je bil vmesna stopnja, pa me ni prepricala, priznam pa, da nisem imel v daljsi uporabi nobenega od novejsih drazjih modelov ... Imel pa sem v roki vec ali manj vse... edino Nexusa nisem se imel prilike probati... Tako,d a lahko kar se tega tice, govorim iz povsem lastnih izkusenj. Seveda ima lahko nekdo drug svoje, drugacno mnenje... vendar ce ga ima na podlagi tega, kar je prebral, to ni njegovo mnenje...ampak mnenje nekoga drugega  ...
Sicer smo s tem povsem zasli iz prvotne teme... ki pa je tako ali tako "zasvinjana" ze z dejanji nekega Roka, ki ... ah... raje ne bom nic napisal 
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #42 Objavljeno 09.09.2010 07:59:06 |
|
v bistvu je nastal "pravi" problem tisti trenutek ko ste odstranil neimenovano osebo iz foruma. nimamo pravih izgovorov in prave motivacije za poste..in se zato samo kregamo v prazno med sabo...
vrnite nam "zvezdo" slovenske iphone scene!
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Vič |
|
 |
|
Prispevek: #43 Objavljeno 09.09.2010 08:04:31 |
|
Sentinel je napisal/a: | v bistvu je nastal "pravi" problem tisti trenutek ko ste odstranil neimenovano osebo iz foruma. nimamo pravih izgovorov in prave motivacije za poste..in se zato samo kregamo v prazno med sabo...
vrnite nam "zvezdo" slovenske iphone scene! |
Saj je prisotna - samo malo truda (znanja) mora uporabiti!
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #44 Objavljeno 09.09.2010 08:17:15 |
|
sej, odkar je banan, se precej več "pojavlja", hehe
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #45 Objavljeno 09.09.2010 08:50:57 |
|
Sentinel je napisal/a: | no sicer pa, sem z leti že ugotovil, da (sorry izrazu) "apple fanboy-u", se nikoli ne da nič dopovedati v katerikoli temi, če le ta vsebuje izraz apple v njej in več ali manj preberejo le to kar želijo prebrati....  |
Sentinel, tole posploševanje sploh ni na nivoju nekoga, ki se želi distancirati od najstniške mentalitete, katero prikazujejo nekateri na teh straneh. Počneš ravno tisto, kar nekaj postov kasneje "preziraš" - najprej z derogativnim izrazom označuješ uporabnike appla, potem jih razlgasiš za razvajene nastopače, ob enem pa se zmrduješ, nad tem, da "popljuvajo" vse, kar ni apple.
Kako se tvoje početje razlikuje od početja teh, ki jih ti opisuješ? :O
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #46 Objavljeno 09.09.2010 08:58:16 |
|
What is this? Vrnte se na temo, prosim...
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #47 Objavljeno 09.09.2010 09:07:35 |
|
MattSLO je napisal/a: | Sentinel, tole posploševanje sploh ni na nivoju nekoga, ki se želi distancirati od najstniške mentalitete, katero prikazujejo nekateri na teh straneh. Počneš ravno tisto, kar nekaj postov kasneje "preziraš" - najprej z derogativnim izrazom označuješ uporabnike appla, potem jih razlgasiš za razvajene nastopače, ob enem pa se zmrduješ, nad tem, da "popljuvajo" vse, kar ni apple.
Kako se tvoje početje razlikuje od početja teh, ki jih ti opisuješ? :O |
sem prebral za nazaj in sem mogoče nekje res napisal malo nerazumljivo, ampak moj namen ni bil posploševati, ni bilo mišljeno za vse apple uporabnike, pač pa del njih, ki se tako veselo oglašajo...
in nihče mi ne bo rekel, kot je omenjeno nekaj postov zgoraj, da ogromno mladoletnikov, dela in uporabi svoj denar za iphone vreden 700-800€..in mi potem še pametoval, kako ga pri 13 letih uporablja zaradi funkcionalnosti....
spet...so izjeme, ni pa v nobenem primeru večina...
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #48 Objavljeno 09.09.2010 09:14:01 |
|
Ali ste za, da se vsi avanserji in tisti, ki ste naročili aparat dobimo in zglasimo pri njemu doma? 
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Škofja Loka |
|
 |
|
Prispevek: #49 Objavljeno 09.09.2010 16:20:37 |
|
besh je napisal/a: | Ali ste za, da se vsi avanserji in tisti, ki ste naročili aparat dobimo in zglasimo pri njemu doma?  |
Haha pomojem bi ga kap! 
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #50 Objavljeno 09.09.2010 17:25:22 |
|
Sentinel je napisal/a: | in nihče mi ne bo rekel, kot je omenjeno nekaj postov zgoraj, da ogromno mladoletnikov, dela in uporabi svoj denar za iphone vreden 700-800€..in mi potem še pametoval, kako ga pri 13 letih uporablja zaradi funkcionalnosti....
spet...so izjeme, ni pa v nobenem primeru večina... |
Funkcionalnost za nekoga starega 13 let je lahko telefon, z iPodom, kamero in platforma za igrice...
Zakaj si nebi tega privoščil, če si lahko... nek touchscreen mobitel + iPod + PSP ga nebi prišel dosti ceneje...
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #51 Objavljeno 10.09.2010 20:18:18 |
|
iBrgo je napisal/a: | Sentinel je napisal/a: | in nihče mi ne bo rekel, kot je omenjeno nekaj postov zgoraj, da ogromno mladoletnikov, dela in uporabi svoj denar za iphone vreden 700-800€..in mi potem še pametoval, kako ga pri 13 letih uporablja zaradi funkcionalnosti....
Funkcionalnost za nekoga starega 13 let je lahko telefon, z iPodom, kamero in platforma za igrice...
Zakaj si nebi tega privoščil, če si lahko... nek touchscreen mobitel + iPod + PSP ga nebi prišel dosti ceneje... |
to pa ti dam popolnoma prav! 
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #52 Objavljeno 10.09.2010 23:15:02 |
|
sussi je napisal/a: | iBrgo je napisal/a: | Sentinel je napisal/a: | in nihče mi ne bo rekel, kot je omenjeno nekaj postov zgoraj, da ogromno mladoletnikov, dela in uporabi svoj denar za iphone vreden 700-800€..in mi potem še pametoval, kako ga pri 13 letih uporablja zaradi funkcionalnosti....
Zakaj si nebi tega privoščil, če si lahko... nek touchscreen mobitel + iPod + PSP ga nebi prišel dosti ceneje... |
to pa ti dam popolnoma prav!  |
+1
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #53 Objavljeno 10.09.2010 23:15:22 |
|
Sentinel je napisal/a: | sussi je napisal/a: | iBrgo je napisal/a: | Sentinel je napisal/a: | in nihče mi ne bo rekel, kot je omenjeno nekaj postov zgoraj, da ogromno mladoletnikov, dela in uporabi svoj denar za iphone vreden 700-800€..in mi potem še pametoval, kako ga pri 13 letih uporablja zaradi funkcionalnosti....
+1 |
+2
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #54 Objavljeno 10.09.2010 23:15:33 |
|
Sentinel je napisal/a: | Sentinel je napisal/a: | sussi je napisal/a: | iBrgo je napisal/a: | Sentinel je napisal/a: | in nihče mi ne bo rekel, kot je omenjeno nekaj postov zgoraj, da ogromno mladoletnikov, dela in uporabi svoj denar za iphone vreden 700-800€..in mi potem še pametoval, kako ga pri 13 letih uporablja zaradi funkcionalnosti....
+1 |
+2 |
+3
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #55 Objavljeno 11.09.2010 10:54:33 |
|
Ja, ker je normalno, da 13letnik sploh za karkoli zapravi 700 evrov?
Eno 3310 v rit pa to je to.
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #56 Objavljeno 11.09.2010 11:51:50 |
|
matevž je napisal/a: | Ja, ker je normalno, da 13letnik sploh za karkoli zapravi 700 evrov?
Eno 3310 v rit pa to je to. |
In zakaj 13 letnik ne bi smel zapraviti 700€? Naj jih raje zalufta za pijaco in travo?
Jaz pravim, da ce jih ima (ali imajo starsi in mu lahko privoscijo) zakaj pa ne...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Skyfall |
|
 |
|
Prispevek: #57 Objavljeno 11.09.2010 13:20:23 |
|
Jest je napisal/a: | matevž je napisal/a: | Ja, ker je normalno, da 13letnik sploh za karkoli zapravi 700 evrov?
Eno 3310 v rit pa to je to. |
In zakaj 13 letnik ne bi smel zapraviti 700€? Naj jih raje zalufta za pijaco in travo?
Jaz pravim, da ce jih ima (ali imajo starsi in mu lahko privoscijo) zakaj pa ne... |
+1
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #58 Objavljeno 11.09.2010 14:07:02 |
|
Vsak si kupi kar mu paše. Nekomu Nokia, nekomu nekaj tretjega, nekomu pa iPhone.
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #59 Objavljeno 11.09.2010 18:25:39 |
|
samo hec je ko enkrat probaš iphone ne greš več na nič drugega  vsaj tak je pr men
pa še en ON TOPIC: zakaj kupuje iphone...ne vem ampak bi reko da zaradi kvalitete samega izdelka. sam sem mel dost fonov, največ touchscreenov...in žal nisem naletel na nbenega da bi imel tak ekran ko iphone...pač anti-scratch. da se o robustnosti aparata sploh ne menim...ios pa ga itak poseka na celi črti...čeprav ga marsikdo primerja z androidom...sem mel 2 mesca HTC desire...sj ne rečem...hitr fon hardwersko...softwersko pa...buggy ass hell! še bojo rabl leto al pa 2 da bojo pršli na ios raven(oz sploh ne bojo).
in ja, to je moje mišljenje zakaj NEKATERI kupujejo iphone...ostali pač zato da ga dajo na mizo ko grejo na kavo 
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #60 Objavljeno 12.09.2010 01:20:47 |
|
Scouser je napisal/a: |
In potem je Brumen nategun. Poglej si tvojo ceno lol.
Tako ali tako se bo 4ke kmalu dobilo v velikih količinah. |
Res je, kmalu.. Pri Brumnu mislim, da se jih da dobiti že od 26.6. naprej?
Scouser je napisal/a: |
Kot že rečeno. Tisti žid zgoraj jih ima na zalogi še nekaj. Očitno ne gre ravno v promet. Saj narod ni neumen, da bo kar tako dobil par suckerjev, ki bodo odkupovali telefone z "majhno provizijo" (krepko čez 100 EUR)  |
Osebno mi je sicer vseeno če me imenuješ žid ampak etnična nestrpnost po mojem mnenju ne sodi na tale forum..
Scouser je napisal/a: | Upam da jih proda, čeprav dvomim, da jih bo do petka.
Neumen je kupec. Ne pa prodajalec.  |
Torej mi želiš uspešno prodajo? Hvala
Ne vem zakaj bi bil kupec neumen. Če si nekdo nekaj želi in predvsem če si lahko to privošči ne vidim prav nobenega razloga, da tega ne bi kupil. Na koncu sta zadovoljna oba - prodajalec in kupec.
Če pa te moti, da nekdo kupi nekaj po ceni, ki se zdi tebi previsoka pa je zadeva zelo enostavna - ti tega pač ne kupiš. Res ne vem v čem je problem..
Mogoče faušija? Slovenski nacionalni šport
Scouser je napisal/a: | Jaz se zavedam pojma "ponudba/povpraševanje".
Mene osebno je pri vsej stvari nasmejala samo zadeva, da gre nekdo ponujati iPhone 16GB za 760EUR v temi, v kateri je že skoraj 50 strani debate o enemu drugemu nategunu. Če bi link do malega oglasa objavil v katerikoli drugi temi ga še komentiral ne bi. |
Mislim, da je samo tebe zmotilo, da sem link do oglasa objavil v tej temi.. Načeloma se temu izogibam in objavljam oglase v delu foruma, ki je namenjen malim oglasom.
Je pa res, da v tej temi sodeluje več nezadovoljnih potencialnih kupcev "Brumnovih iPhonov", ki sem jim želel samo povedati, da obstaja enostavna in realna pot do telefona brez avansov, čakanja in prestavljanja rokov.
To ne pomeni, da sem nategun. Objavil sem vse podatke, ki jih mora vedeti kupec in vsak, ki me je poklical oziroma mi je poslal mail je vedel koliko bo plačal za telefon in točno kdaj ga bo dobil. Nobenega nisem silil in odločitev je na koncu vedno na strani kupca. Odločitev ni moja, predvsem pa ni tvoja..
Verjamem, da z vsem skupaj niti nisi mislil nič slabega bi pa bilo mogoče v bodoče boljše, da post ki ga napišeš tudi prebereš preden ga objaviš. Uporabnikov foruma res ni treba po nepotrebnem zmerjati..
Pa lep vikend vsem skupaj 
|
 |