Se že kej ve kdaj bo na voljo na: http://jailbreakme.modmyi.com/
| Operacijski sistem iOS 4.1 podlegel hekerjem | |||||
Se že kej ve kdaj bo na voljo na: http://jailbreakme.modmyi.com/
|
|||||
Mhm, pa je kdo to probal?al gre še za en nateg
|
|||||
kaj vam ni jasno? ce sploh ne preberete kaj gledate verjamem, da se srecate z veliko nategov in ja, je znano kdaj bo na voljo.. never ever.. |
|||||
uuuuuu Zdaj pa za res... Govori se o low-level bootrom luknji -> exploit imenovan SHAtter... to pomeni, da ga apple ne bo mogel zakrpati... to pa pomeni, jailbreak4life kdaj... SE NE VE tethered ali untethered.... se ne ve inaprave.... vse, vključno z iphone 4 |
|||||
a se ne govori zaenkrat, da dela na iphone 4, novem ipodu touch in ipadu?
|
|||||
Za vse naprave je.. Ni lih jailbreak for life ker bo apple, itak zamenjal strojno in bo spet isto..
To bo nekako tako kot 3GS s starim bootromom. |
|||||
jailbreak4life za vse obstoječe sem mislil, normalno...
|
|||||
imam dve vprašanji in prosim za nasvet, prvo je za kolega ki ima iphone 4 tovarniško odklenjenega in ima sedaj verzijo 4,02, ker pa za njega še ni jailbreka bi rad šel na verzijo 4,01, za katerega pa je,če mi lahko opišete kako se to izvede pomožnosti bol natančno ker sva oba začetnika,za mene pa vprašanje katera verzija je boljša isto za iphone 4-4,02 ali 4,1 ali se sploh izplača iti na to verzijo hvala za odgovore lp
|
|||||
Ne more na 4.0.1!
Logično da je novejša boljša? |
|||||
ali se mogoče približno ve kdaj naj bi prišel jailbreak za 4,02 lp
|
|||||
ni 4,02 ampak 4.0.2 ... In jailbrejka za 4.0.2 ne bo. Ampak bo za 4.1 .. Noben ne ve kdaj.. Je v delu.
|
|||||
malo sem vprašal narobe in sicer kateri jailbreak naj bi prišel prej za 4,02 ali 4,1 lp
|
|||||
ok hvala, potem pa grem na 4,1 lp
|
|||||
Če rabiš jailbreak ne hodi za zdaj na 4.1, kaj ne vidiš da se norca delajo.
|
|||||
:jaguar: :jaguar: :jaguar: :jaguar: :jaguar: :jaguar: :jaguar: :jaguar: :jaguar:
Sej ne vem kaj naj rečem ob takem |
|||||
In zakaj ne na 4.1 če rabiš jailbrejk? Daj povej mi to
|
|||||
dajte no, saj mislim da je forum da pomagate tudi začetnikom, in ne da se zajebavate, torej resno kaj mislite za katerega je več možnosti, zajebanti raje ne odgovarjajte lp
|
|||||
Za to ker ga zaenkrat ne more jb (če pa ga že lahko, pa sem spregledal, in se opravičujem).
|
|||||
PA ČE NOBEDEN NE VE, kaj vam ni jasno FOLK, ko bo kaj zunaj bo na FORUMU, prej pa ne. ŽAL lp |
|||||
Za 4.0.2 ga po vsej verjetnosti sploh ne bo... to je ze tolikokrart napisano... in tudi ti si tocno to ze spraseval in tudi dobil odgovore... In srpasevati kdaj bo je enako kot sprasevati, katere stevilke bodo v naslednjem krogu izzrebane na lotu |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |