ajd cao
| iTunes 10 | |||||
ajd cao
|
|||||
Ko kliknem v itunes na free aplikacijo recimo skype mi vrze tole
se logiram pa kr tezi za kartice pa free pise kakšna ideja . |
|||||
Ja pa si ziher se logiral. Jaz lahko dajem dol free app-e. Imam pa narejen US account brez kartice.
|
|||||
Nc bom probal zbrisat pa na novo instalirat.
Sem probal na novo instal in k dam skype free mi napise apple id in tezi . Kakšen predlog Nazadnje urejal/a limas Tor 07. Sep 2010 20:22; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Kako pa naj kakorkoli pomagamo, ce nisi napisal prav nic... enkrat sem ti to ze napisal... pa si nazaj odgovoril z "dretjem" (uproaba CAPS LOCK pomeni po po spletnem bontonu, da se deres oz. da povzdignes glas) spet isto...samo to, da ne dela. Kako naj drugi vemo, kaj imas ti zbrkano na racunalniku, ce NIC ne napises o svojem problemu! |
|||||
Imam resen problem rad bi naročil bumper za iphone 4 ,brezplačni in ko kliknem na http://itunes.apple.com/us/app/iphone-4-case-program/id383941000?mt=8
in na free mi odpre itunes pol pa mi ponuja apple id in pasword in ne morem naprej a mi lohk en pomaga kako bi rešil,sem pa tudi že na novo naložil pa spet isto . |
|||||
ja v apple id napišeš tvoj email s katerim si prijavljen app store in potem še geslo in seveda moreš imeti nastavljen US app store
|
|||||
Visati moras uporabnisko ime in geslo tvojega Apple racuna (iTunes racuna). Ce ga se nimas (verjetno cisto frisen uproabnik japke
Kako ustvaris iTunes racun sem sicer ze precejkrat napisal (dal link) bom pa se enrkat >> http://tabla.mobile.si/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=35471#Post35471 |
|||||
Še komu manjka "search" pri oknu kjer sinhroniziraš iphone? Pri aplikacijah in pri glasbi (Predvsem mi to manjka)? Zakaj bi kdo to ukinil? wtf...
![]() Nazadnje urejal/a lakai Sre 08. Sep 2010 17:59; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Zgoraj desno!
|
|||||
Sploh nisem pomislil na to... glupo izvedeno... zakaj bi šli tole spreminjat mi tudi ni jasno.
|
|||||
Še sedaj mi ni uspelo porihtat sploh se ne morem reg.niti updejtov dol dat nič .Mi lahko kdo drug reg,račun da vsaj začnem kakšno aplikacijo dol dat na iphone 4.
![]() |
|||||
Težave ti dela samo password, kolikor je videt
|
|||||
Ja sploh nevem v čem je fora oba pasworda enako vpišem pol pa tole nevem res več kaj narediti .
|
|||||
Se držiš tistega kar piše z rdečim?
|
|||||
probaj še malo spreminjat geslo, more pa met minimalno 8 znakov in ne sme biti presledkov, pa saj ti lepo piše zraven
|
|||||
sem probal vse ladolado branbran ne prime .
|
|||||
Probaj z veliko začetnico in še kakšno števillko daj zraven, pa brez presledka
|
|||||
Anglescina ti povzroca malo problemov ane? Z rdeco ti pise, da MORA geslo biti dolgo vasj 8 (z besedo: osem) znakov, vsebovati mora crke IN stevilke, IN uproabit moras tako VELIKE kot male crke!
Za geslo daj recimo "Abcd1234" in enako vpisi v obe polji, pa te bo 100% sputsil naprej (ce nisi se kje drugje kaj narobe vpisal ali oznacil |
|||||
To je isto kot tisti, ki je spraševal za VLC, je tudi vse prebral in naredil kot piše.....
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |