kje dobiti Mac OS X izgled za win 7 ultimate | |||
...in da bi bilo vse lažje, me zanima kje na NETU dobit Mac OS X izgled (podobo) (ikone okna, namizje...) za win 7- torej da bi win 7 zgledu kot mac? (v paralelsih lahko to avtomatsko izbereš, samo paralelsi mi sploh niso ušeč- pol win ne more delat z optimalno močjo prenosnika, kar potrebujem, saj laufa oba programa hkrati) Nevem če ni blo kje že to objavljeno, jest nism najdu, čene se opravičujem, HVALA! |
|||
![]() |
|||
http://www.windowsxlive.net/snow-transformation-pack-the-new-masterpiece-is-here
Poglej tule: ![]() ![]() Nazadnje urejal/a matey Ned 05. Sep 2010 12:02; skupaj popravljeno 1 krat |
|||
![]() |
|||
se mi je zgodil, da sm en tak "leopard styl" dol potegnu, pol so bla pa novodila, da morš v windosw datoteki neke mape zamenat in ponovno zagnat (2x sm to probu) in pol se windows sploh ni odpru, ker je na monitorju bla samo še ČRNINA. (sm 2x nanovo nalagu operacijski)... ... zato sprašujem še ve kdo za preverjeno zadevo- torej Snow Leopard al pa kak podobn style za windowse 7 ker takega sranja, ki ne dela oz. ne veš kako bi naložu, je na netu POLNO ![]() Nazadnje urejal/a applepie Ned 05. Sep 2010 12:08; skupaj popravljeno 1 krat |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
sm ta program zloudu, tokrat je bila zamenjava datotek uspešna, vse dela super, edino ni namiyje tako kot pri applu, bom probu še to zrihtat, drugače pa QL |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |