@bylyboy nehaj se delati pametnega...
Ne ni možno, ker je datoteka vezana na telefon..
| iPhone 3GS 16GB iz UK PROBLEM [help.me] | |||||
@bylyboy nehaj se delati pametnega...
Ne ni možno, ker je datoteka vezana na telefon.. |
|||||
Ne mores kar "najti" SHSH datotek... SHSH datoteke morajo bii generirane s strani Apple-a tocno za tvoj iPhone... Algoritem je tak, da ga ocitno se nikomur ni uspelo razbiti... in SHSH datoteke lahko shranis samo za trenutno verzijo FW... Apple namrec takoj, ko izda novo verzijo, preneha s podpisovanjem prejsnje verzije ...
NE GRE IN . ! Nazadnje urejal/a Jest Tor 31. Avg 2010 14:13; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Hehe... imate pa ljudje ideje. Če bi lahko za restore uporabil "kar ene SHSH datoteke", sploh ne bi bilo problemov. Problem je pa zato, ker morajo biti TOČNO DOLOČENE SHSH datoteke... in sicer take, ki delujejo samo s tvojim telefonom/ipodom. In če si jih ni sam shranil (preko umbrelle ali cydije), ali pa če mu jih ni shranil prejšnji lastnik (če je sploh obstajal), potem teh datotek pač ni.
|
|||||
potem pa pač nič ne pomaga?! Če se že delam pametnega ! Mam eno pametno vprašanje ! KAJ PA TURBO SIM ?!
|
|||||
TurboSIM mu nič ne pomaga...
|
|||||
Pa dobro biliboj, kje ti pobiraš take Semizdi da si nekje nekaj površno prebral in zdaj v vsaki temi mečeš nekaj naključnega, kr se ti zdi da bi mogoče lahko bilo. |
|||||
fant, če si že tako odličen potem je hardverski odklep stvar zate
|
|||||
ok z Umbrello mi je uspelo sledeče... z moj ECID je našel SOFTWARE... SHSH 4.0.0.
potem sem ga zagnal kot server rebootal phone v "uno" stanje zdaj lahko vpišem SIM UNLOCK kodo... in imam emergancy call... imam kr en SHSH file ki ga je našla tineumbrella preko nastavil sem 3.1.2 iphone 3GS in vpisal ecid in je pač našlo en zadetek... za 4.0.0. software... ampak sedaj še vedno NIČ ne morem, ampak zdaj se vsaj ne ustavi takoj.. zdaj lahko vpišem kodo in imam emergancy call WOOHOO |
|||||
Zdej pa rabiš sim kartico da ga aktiviraš ali pa phonebook sim.
|
|||||
ja oprostite ker sem samo nekaj prebral in nisem apple genij ! Lahko bi pa bilo !?
|
|||||
problem je, ker tvoj, lahko bi pa bilo, lahko nekomu spremeni iphone v ipod!
zato, ce nisi preprican o zadevi, raje ne ponujaj, po kmecki logiki izpeljanih, nasvetov. |
|||||
si prepričan da je ali ali...? a |
|||||
Kaj želiš povedat?
Sicer pa... ja, za aktivacijo na iOS 4.0.x potrebuješ originalno kartico (ali pa posebno kartico za aktivacijo). In ja... smo prepričani |
|||||
Malo sem pač skeptičen
Hvala vsem. :windows: :iphone: |
|||||
ORIGINAL UK SIM potem http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=10943 potem http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4253 MOJA SIM in smo nazaj med živimi. Hvala vsem. :iphone: http://zakladi.com/blog/2009/06/18/mms-nastavitve-za-iphone-mobitel/ -> tud blo treba |
|||||
Zdravo
Imam enak problem pa me zanima, če imaš (MofoSLO) še tole O2 sim kartico oz. če ima morda kdo drug O2 sim kartico, da aktiviram svojega 3GS, ki je zaklenjen na to omrežje. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |