Jaz do sedaj nimam nobene edino, kar igram je Team Fortress(se mi zdi da se tako napiše)
| Najboljše igre na Mac-u | |||||
Vem, da niso igre za MAC-a, ampak me vseeno zanima kere so vam najboljše. Recimo, po grafiki, odzivnosti, zgodbi, ...
Jaz do sedaj nimam nobene edino, kar igram je Team Fortress(se mi zdi da se tako napiše) |
|||||
Ni iger za mac ?
Enih par dobrih recimo ... Call of duty 2 , 4 Skoraj večina need for speedov Counter strike source . . . . |
|||||
Vem, da so, ampak jih je veliko manj kot pri PC-ju Vredu napisal si jih enih par, mene pa zanima da omeniš eno, ali pa dve in jih opišeš kakšne so, oz. vse kar sem omenil gor Drugače pa napiši kere so ti ene izmed najboljših |
|||||
Wowo, tole pa komaj čakam, a mogoče kdo ve če je že zunaj? |
|||||
vpraši strica googla, on zihr ve...
|
|||||
sem probu CSS ... imam problem pri konfiguraciji tipk.
In sicer ... za jump pri shooterjih uporabljam "caps lock", vendar imam z to tipko probleme. Deluje vsakic drugic. Pritisnem .. nic ... pritisnem se 1x skoci ... pritisnem tretjic spet nic ... WTF? |
|||||
A maš preko Steama? LP |
|||||
Je tako.
|
|||||
Ja res čudno, kr meni deluje vse brezhibno |
|||||
Caps lock je taka tipka, da na vsak drug klik spremeni efekt... enkrat je caps lock on, drugič pa caps lock off. Tako da sem 99% prepričan, da ti zaradi tega prime le na vsak drug pritisk. Jaz bi rekel, da je to verjetno kak bug v kombinaciji z OSX in CSS. Rešitve ne poznam... bi bilo pa verjetno najlažje, če bi se navadil na drugo tipko
|
|||||
in prvotno spet nič za Mac-a |
|||||
se strinjam, ampak navada je zelezna srajca |
|||||
TF2 FTW!!!
|
|||||
Igraš? |
|||||
css
|
|||||
Sam jst sm zgubu use slo serverje |
|||||
sej slo serverji so za en penis, ce se lahko tako izrazim. ni nobenega folka gor! lahko pa pogledas za vse serverje vseh drzav tukaj:
http://www.gametracker.com/ najbolsi so srbski al pa nemski. sam ne vem zakaj mam na srbskih velik pinga |
|||||
Js sm bil čist navdušen nad Starcraft 2. Zdej pa bolj instant spletne www.spletne-igre.si/ špilam, ker ni nč cajta. Nestrpno čakam pa na novga Diablota. To bo neki za dušo prvezat.
Nazadnje urejal/a dominatussi Pet 20. Feb 2015 18:29; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
men pa ne gre sploh vec ... sm ze prestar verjetno.
Pri igri (katerikoli) obupam po pou ure gameplaya... zgleda da je blo 10 let cs/css-ja vec kot prevec ... Tudi na ps3 pri igrah ne zdrzim vec kot pou ure ... raje pogledam kak film ali nadaljevanko. |
|||||
Podpišem |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |