Hm, zgodilo se je res na hitro Risal sem v Illustratorju v katerem sem imel odprte datoteke direktno iz USB ključa. Po končanem delu sem shranil dokument in fizično izklopil USB ključ (brez programskega ejecta). Ko sem želel preveriti ali je vse ok, sem ugotovil, da so mi na eni particiji na USB ključu ostale le mape in fajl na rootu, v mapah pa ni nobenih datotek... Ker gre za datoteke, ki mi res veliko pomenijo (delo zadnjega leta in pol) bi rad zadevo rešil... Dobil sem že en Recovery (FileSalvage) a AI dokumentov ne najde... Ima kdo kakšen predlog? Ga tudi kupim, čeprav ni 100 % zagotovila, da do teh dokumentov pridem, to mi je jasno...
Noben ob teh progijev ne zna rešiti Illustratorjevih CS3 dokumentov. Mnogi med temi progiji omogočajo (Kupil sem Data Rescue 3) učenje dokumentov a mi vseeno ne najde pobrisanih ali izgubljenih AI CS3 dokumentov. Sem pisal na support in čakam na odgovor...
Nočem bit annoying ampak, kako si lahko privoščite, da imate datoteke, ki vam predstavljajo leto ali še več dela, samo na usb ključku?
Takšne fajle imam jaz na treh backupih in še na DB.
Neumestno, se ti ne zdi?
Najbrž bo tudi on naslednjič imel. Tudi jaz nisem delal backupa, dokler se mi ni 1x disk sesul - vsaka šola nekaj stane, ene so na žalost dražje.
Upam, da ti uspe rešiti podatke.
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.