Težave z iphonom 3gs- touchscreen ne deluje pravilno | |||
zadeva je taka, da mi je včeraj telefon kar preklopil na zadevo, da touch screen ne deluje...oziroma deluje tako, da se moram vsako zadevo/aplikacijo, dvakrat dotaknt, s tem, da mi tudi iphone glasovno imenuje to aplikacijo...vsako zadevo tud s tem ko nanjo kliknm nekak označm z obrobo... telefon sm že poskušav respringat...vendar zadeva ne pomaga... vrjetn sem uključil neko funkcijo, katero pa na žalost ne poznam... prosu bi za pomoč.... hvala |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() kako sm ga lahko vklopil...še zdej mi ni jasno? Ker vidm, da se zelo spoznate na te zadeve, me zanima, ali je možno na iphonu 3gs prejemati mms sporočila...oz. kako... hvala... |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
kakšne nastavitve pa naj napišm za simobil omrežje? Kolega ki ima iphone 3g, ima v sms sporočilih možnost slikanja in direk pošiljanja...jz tega nimam... hvala... |
|||
![]() |
|||
http://tabla.mobile.si/ubbthreads.php/ubb/showflat/Number/38385, to možnost boš potem imel tudi ti
Tule poglej |
|||
![]() |
|||
obvladate te zadeve... imam le še eno težavo... ko sm kupil telefon, ki je biv kupljen v Zagrebu .t mobile...mi je prodajalec rekel, da vsakič, ko ga bom ugašal, ga bom moral ponovno nažgati z računalnikom oz...blackrainom...ta zadeva mi tudi ni še jasna...sicer imam že nekaj tednov telefon...vendar ga nism še nikoli ugasni... sm pa od kolega slišov, da se da zdej to zrihtat, da ni potem več potrebno vsakič telefon vzpostavljati z računalnikom... še glede te zadeve bi rabil pomoč... hvala.... |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |