Laqutis je napisal/a: |
........mi še skos teži da ni prava kartica not v Itunes . Hvala za odgovore |
Novi iphone 4 kako ga zagnati? | |||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Sam sem imel v lasti že dva tovarniško odklenjena iPhone 4. Za prvega sem še obrezal SIM kartico, naknadno sem potem dobil originalno microSIM. Potem ko sem dobil drugo štirico, sem jo aktiviral z novo microSIM... vse brez težav. Staro štirico sem pa restoral in aktiviral s staro (obrezano, sedaj že neaktivno) microSIM. Na telefonu sem sicer prišel v meni, ampak telefon se dejansko "ni aktiviral" (ni mi napisalo sporočila na telefonu --> iPhone activated). Ko sem v ta "na pol aktiviran" telefon vstavil novo microSIM (ki je bila še aktivna), se je na telefonu takoj izpisalo sporočilo "iPhone activated" (takoj pomeni takrat, ko sem dobil omrežje). Iz tega sklepam, da za "popolno aktivacijo" potrebuješ pravo sim kartico (tako, ki je aktivna in se lahko prijavi v omrežje). Ampak to je bolj ali manj "ugibanje". Kaj lahko narediš? Probaj telefon priklopiti na iTunes in sinhronizirati takrat, ko imaš vstavljeno SIM kartico za aktivacijo. Po končani sinhronizaciji probaj s tvojo sim kartico, če jo sprejme. Če po zgornjem "predlogu" še vedno ne dela, si probaj naložiti kak "Push fix" iz Cydije. Najbolje takšnega, ki ti da unique certifikate: http://www.hackint0sh.org/f127/113610.htm Če pa tudi to ne pomaga, sem pa jaz brez idej. |
|||||||
![]() |
|||||||
Čim dam tole all aktivacijsko kartico vn in tole mojo od izzymobila not mi prav Different sim detected...connect to Itunes V itunsih pa spet da ta kartica ni podprta za delovanje ![]() ![]() ![]() Ko jo vzamem vn sm spet na namizju brez problemov. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Hm ja no.V ene 3 tje pr odištalaciji ultrasn0wa sem lahko uporabljov brez problema.Potem sem pa za foro ugasnil in ponovno prižgal iphone in zopet jovo na novo this card is not.... Je pa res da sem imel 3g prižgan.Je to tolk kjučnega pomena. Bom naredil tako kot si rekel pa da vidim. Tnx Čak sam če restore nardim pol me bo ruknl na 4.0.2 |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() Tle se fukam že pol dneva z tole 4ko.Evo sm šu še na tole stran http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ pa si lovdnu dol 4.0.1 os pa grem v itunes , držim shift pa dam update pa dam not file in začne se kao updajtat pa se en fakin eror pojav.Resitiram komp nardim še enkrat vse , spet eror.Ma naj gre vse u ku...c |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Hm sploh ne vem kaj me sprašuješ, lahko pa razložiš če si pri volji. Uglavnem na tej strani al pa na http://www.jailbreakmatrix.com/ si lahko zlovdaš na komp 4.0.0. al pa 0.1 Os verzijo.Razumljivo da na Itunsih ne morš ker te avtomatsko fukne na 4.0.2. Mam pa sam trenutno 4.0.0. Sicer to verjetno veš, da v Itunsih držiš shift pa prtisneš update/restore pa te praša z kje na kompu bi rad updatov.Dodaš ta fajl ki si ga zlovdov pa updataš/restoraš na 0.0 al pa 0.1. Ne vem nekak se mi je najlaži zdel da tole posodobm na 0.1 pa pol spet jail + sim unlock pa naj bi delal Prokleta jetra ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Loh loh. Fajl lovdneš pa greš v iTunes pa držiš Shift med tem pa prtisneš Update al pa Restore ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
o_O ![]() -J |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
![]() ![]() ![]() ![]() Pa spiši še en vodič za nas ostale ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Eh si smešn ![]() Kurc poj vse skupej.Bom ze nekak |
|||||||
![]() |
|||||||
Fajn |
|||||||
![]() |
|||||||
Še bol fajn |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
jep.Velik je traba tega "shita" vedet če češ kej ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Ej hvala ti stari res HVALA. Push fix je pomagov.Baje je Apple izdal eno varjanto po 6 avgustu za Iphone Sim aktivatorje in tale tool tole obide. Narediš pa drugače to : Guide 2 via Pushfix 1. Launch Cydia 2. Go to manage/sources, tap edit/add 3. type cydia.pushfix.info/ , add source 4. tap done, browse newly added source Pushfix.info 5. choose Hacktivation Patch (lockdownd), install,confirm & wait 6. reboot handset and insert desired sim. Dela vse zej BP ![]() ...evo paj šu cel dan u pm... ![]() |
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |