Redsn0w zmrzne pri Waiting for reboot | |||||
Čudne prečudne stvari se mi dogajajo z iPhone-om 3G 16GB. Zadevo sem updateal na 4.0.2 in hotel jailbreakat z Redsn0wom, pa zadeva zamrzne pri Waiting for Reboot. Zadevo sem poizkusil na PCju in Macu, pa zadeva ostane ista. Prav tako sem hotel naredit custom Firmware z Pwnage Toolsi, pa mi iTunes nočejo sprejet modificiranega frimwarea. Prav tako sem hotel na frišno updateat iPhone, pa mi iTunes noče sprejet niti zunanjega 4.0.2 firmwarea ampak vztraja na svojem shranjenem restoru. Par dni prej sem bp jailbreaknu svoj iPhone, tako da resnično ne vem, kaj bi lahko šlo narobe. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
ja gre na 3g če pa maš 3gs pa ne deluje ! Ker še ni jailbreak-a za 4.0.2 ! |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Tole je zadeva, ki bi naj prestregla "klic" na applove strežnike in "podvali" svoj link. Pa tudi s SHSH zna naredit marsikaj. http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/ Pa obvezno preberi readme. če boš poskusil ta način. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Pa tudi nekaterih težav pri restoranju (1600...) se lahko rešiš. Zato sem na koncu napisal, da je treba prebrati readme. Če bi bilo tako enostavno, bi sam napisal v post. Je pa tudi res, da se z 2G lahko igram, ker ga lahko vedno rešiš iz brick mode-a. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |