Itunes DL in 2 accounta
|
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 23.08.2010 11:49:03 Itunes DL in 2 accounta |
|
Najprej vse pohvale za moderatorje in vse udeležence za dober forum in veliko dobre vsebine.
Imam sledeča vprašanja:
1. Zanima me če imam odprta dva accounta (slo in us) z dvema različnima mailoma ali imam lahko težave z sinhronizacijo z iPhonom, ki je prijavljen samo z enim accountom in enim mailom. A je iTunes applikacija nareta samo za en račun ali jih lahko imam več. Bo iPhone sinhroniziran z vsemi applikacijami pridobljenimi od obeh accountov. Trenutno uporabljam samo slo account, ampak me mika tudi us ker je več izbire. Ampak ne bi pa rad da mi bo pol iTunes kaj izbrisal iz Iphona.
2. Downloadam razne appse in mi ga zdla do konca ampak mi ga potem ne vrše v apps library (samo pri nekaterih ne pri vseh). Ko grem kasneje pogledat z explorerjem mi ostane apps v downloads mapi. Sem poskusil potegnetit še enkrat isti apps pa mi ga pol vrže v apps library ali pa tudi ne. Ko ga po par downloadih končno vrže v apps library mi pa na koncu še vedno ostane v downloads mapi. V čem je to fora.
Hvala za odgovore.
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 23.08.2010 12:28:55 |
|
Ce bos oba racuna avtoriziral v iTunes, potem ne bo nic brisalo... edino pri posodabljanju se bos moral prijavljati enkrat z enim, drugic z drugim racunom ... In tam je treba vcasih dat rocno odjavo in se prijavit v iTunes na iPhone-u z drugim racunom ...
Glede drugega dela pa ne vem... s tem nisem imel problemov... Gre mogoce za kaksne aplikacije snete preko Installousa (skrekane)? Ko je zadeva do konca downloadana, izgine iz mape "downloads" ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 23.08.2010 16:30:08 |
|
Ne imam samo legalne. In tudi pred mapo apps mi ne piše kolk apps-ov je v njem, recimo tak kot mi to piše pred iTunesih. Zdaj imam v download mapi že par appsov, nekaterih celo po več (istih), ker sem večkrat probaval dokler mi ga ni vrglo v mapo apps. Mal je tečn da morm včasih katerga ko je velik vlečit po trikrat, da mi ga pol vrže v apps mapo.
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 23.08.2010 17:10:10 |
|
Pa appse sam prestavi, da jih ne dl-jaš večkrat.
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 23.08.2010 17:17:31 |
|
Ja sam kolk vidim so v download mapi dva fajla .app in .plist za en app v app (mobile application) mapi pa so samo .ipa fajli za en app.
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 23.08.2010 17:23:21 |
|
To gledaš medtem ko se dl-ja ali ko je že konec?
probaj še v iTunes(orodna vrstica) -edit-preferences-advanced pogledati kaj imaš v prvem okencu, se pravi v iTunes media folder location. Bilo naj bi takole: C:\Documents and Settings\tvojeime\My Documents\My Music\iTunes\iTunes Media
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 23.08.2010 17:31:16 |
|
AndrejS je napisal/a: | Ja sam kolk vidim so v download mapi dva fajla .app in .plist za en app v app (mobile application) mapi pa so samo .ipa fajli za en app. |
Pa kje ti to gledas? Na disku? Ker v iTunes jaz ne vidim nobenih koncnic.. Samo kaj se downloada ...

_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 23.08.2010 17:34:39 |
|
Najbrž na disku, ko sem posodabljala neke appse, sem tudi jaz imela mapo download, ko so se dl-jale, pa te mape ni več.
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 23.08.2010 19:49:48 |
|
Če greš v windowsih v explorerja pa pregledaš iTunes mape vidiš da je tam Download mapa, to je začasna mapa kjer se pojavi apps med DL, ampak meni so po končanem DL včasih ne premakne v mobile application kot bi se morala. In tam ostane po končanem DL, rezultat tega je da se v iTunesih apps ne pojavi v apps library.
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 23.08.2010 20:01:59 |
|
Izgleda tako kot da ti ne dl-ja do konca, ker pri meni na koncu, ko je prenos končan tista mapa izgine. Si pogledal kaj imaš v nastavitvah naštimano za shranjevanje, kot sem ti napisala zgoraj?
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #11 Objavljeno 23.08.2010 20:23:59 |
|
Sem pogledal in je točno tako kot si mi napisala. Še ena zadeva, ki sem jo pozabil omenit. Medtem ko mi ga DL v iTunesih se v mapi Download, ki se odpre takrat ko poteka DL, lepo vidi, da DL pride do konca in na koncu tudi napiše done. Pol je apps še nekaj časa v tej mapi potem mapa Download izgine in takrat bi se moral pojavit v mapi apps, pa se ne. Zaradi tega sem šel pol pogledat v explorerju kje se zadeva zatakne in sem ga našel v mapi kot sem napisal že prej.
|
 |