lp 
ker sem dobil novega iphona me zanima kako zdaj nardim z novim iphonom back up. da se mi slike, glasba itd. stvari iz racunalnika prenesejo na telefon. in ne obratno.

| novi iphone kako nrdim backup z starimi stvarmi ? | |||||

lp 

ker sem dobil novega iphona me zanima kako zdaj nardim z novim iphonom back up. da se mi slike, glasba itd. stvari iz racunalnika prenesejo na telefon. in ne obratno.  | 
	|||||

kprklopiš novi iphone te vprača restore from backup... oz set up as new phone 

| 
	|||||

zdaj me zanima, ker šetega nisem počel, ko dobim nov iPhone 4 in ga priklopim na iTunes, ali se mi bo ponudila možnost da nanj naložim backup, ki sem ga naredil s 3GS-om, ki ima seveda 4.0.2 software? Upam da sem dovolj razumljivo napisal  

| 
	|||||

Veš morda, če ti bo backupalo tudi eno aplikacijo, ki je bla kupljena z drugim itunes accountom? Ali bom moral tisto ponovno naložiti in mi bo backupalo samo aplikacije, ki sem jih kupil z mojim main accountom. 

| 
	|||||

Ko priklopiš novi iphone klikneš na njegovo ikonico v itunes in po zavihkih izbereš za vsak segment posebej (audio/video/aplications..) kaj se ti naloži nanj. Če imaš vse nastavljeno kot je treba, se bo vse preneslo nanj vključno s kontakti in koledar.. 

| 
	|||||

Ja. Jaz sem na svojem starem povrnil backup iz 3Gs-a. LP -J  | 
	|||||

hvala st0rl0rd! drugače pa mi tudi ni težko odkljukat kar želim ko dobim novega, ker mam glasbo itak po playlistah. Pa saj bom že uredi, samo zanimalo me je.  

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |