Nevem kaj delam narobe...v iPhoto bi rad zbrisal neke slike oz. event...to storim, da kliknem na event in CMD+DEL. Event se zbriše, čez dan oz. ko naslednjič prižgem računalnik je ta event spet not...
| iPhoto | |||||
Nevem kaj delam narobe...v iPhoto bi rad zbrisal neke slike oz. event...to storim, da kliknem na event in CMD+DEL. Event se zbriše, čez dan oz. ko naslednjič prižgem računalnik je ta event spet not...
|
|||||
V events zbrisi event/sliko tako, da ga dragnes v iPhoto Trash.
Ker so slike zalimane na evente se zbrisejo, ko spraznes iPhoto Trash. |
|||||
NE razumem...slike iz eventa zbrišem z "CMD in backspase"...in pol mi jih vrže v iPhoto Trash. Pol grem v iPhoto Trash in označim vse "CMD+A" in zbrišem "CMD+backspase". Pogledam v iPhoto event, če so slike zbrisane in glej ga...spet so not.
|
|||||
Noben neve...
|
|||||
Tudi če daš z desnim klikom na Trash in izbereš Empty Trash, ostanejo not?
LP -J |
|||||
Finta je, da se iz "Trash-a" zbrišejo in spet pojavijo EVENTU.
|
|||||
Je možno, da ko zbrišem...sem mi sinhronizira z MobileMe in jih ponovno naloži?
|
|||||
Ali to, ali pa je nekaj narobe z dovoljenji do mape oziroma datoteke iPhoto Library v mapi Home>Pictures.
LP -J |
|||||
Poglej, napako delaš ker v trashu narediš kombinacijo CMD+A in nato CMD+Backspace. Če hočeš iz trasha izbrisat slike moraš narediti tako kot ti vsi govorijo - desni klik na trash in nato Empty Trash. Če brišeš iz Trasha s CMD+Backspace oz. samo backspace grejo slike vedno nazaj v event - varnostni mehanizem da ne brišeš slik po nesreči. |
|||||
Zanima me, kako pomanjšam fotografijo. Kolikor sem sedaj poskušala se je sploh ne da..oz nimam te možnosti?
|
|||||
velikost slik lahko spreminjas ob exportu. V samem programu pa ne, saj ni temu namenjen. Torej .. izberi fotko, File/Export pa se malce poigraj.
lp. |
|||||
tnx!
|
|||||
Zanima me, če se da v iPhoto dati eno sliko v drugo. Se pravi, če lahko nikje najdeš nek manjšo slikco in bi jo prilepil na eno večjo. Sem probraval, pa mi program ni ponudil copy pa paste
|
|||||
iPhoto tega ne podpira. Probaj Preview. Odpri eno sliko, z miško potegni kvadrat, cmd+c. Odpri drugo sliko, cmd+v in voila. lp |
|||||
Hvala lepa za pomoč.
|
|||||
Mene pa zanima sledeče. Že nekaj časa imam MacBook-a sedaj pa še iMac-a. Kako bi iPhoto Library iz MacBook-a prenesel na iMac-a? Namreč ko sem hotel na prenosni disk prekopirati iPhoto Library ni šlo.
Kaj narediti? |
|||||
|
|||||
Ravnokar sem naredil upgrade na Liona. Ker bi si rad na novo uredil knjižnice v iPhoto, me zanima, kje se da nastaviti kam ti bo shranjevalo slike. Ker imam SSD "samo" 160Gb bi zelel, da se mi shranjujejo na klasični disk.
Hvala za pomoč... |
|||||
tud mene zanima kam iphoto shranjuje slike? da mi ni treba samo preko iphoto do njih it!
_________________ http://www.bolha.com/uporabnik/pimzek MacBook 12" (2017) iPhone X 256GB Black Apple Watch Series 3 |
|||||
Prosil bi za kakšno idejo...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |