Zdravo... Bi bilo možno da bi imel glasbo samo na zunanjem diski vendar bi jo kazalo v iTunes-u.
Hvala za odgovore.
Lep Pozdrav Sebastian
| Glasba na iTunes-u --->zunanji disk | |||||
Zdravo... Bi bilo možno da bi imel glasbo samo na zunanjem diski vendar bi jo kazalo v iTunes-u.
Hvala za odgovore. Lep Pozdrav Sebastian |
|||||
to zanima tut mene, sem enkrat probal, pa sem neki zajeb... in sem uso musko zbrisal
|
|||||
Jaz bi se pojedu, zato raje vprašam! |
|||||
je možno, le synca ne delati kadar disk ni priklopljen
|
|||||
Možno.
V itunes-preferences-advanced in izklopi copy files to itunes media folder. Tako itunes ne bo delal svoje zbirke ampak bo igral direktno iz source-a. v tem primeru zunanjega diska. to je vse. |
|||||
Najlepša hvala! |
|||||
mislim, da sploh ni problem. Ker copy pomeni copy in ne move.
To se pravi, da izvorne datoteke ostanejo tam kjer so. Sam imam ze leta in leta vso muzko na zunanjem disku, veckrat sem ze importal v iTunes in nikoli nisem se nicesar izgubil. Sicer pa ... nikol se ne ve, tko da me ne drzat za besedo |
|||||
Copy pomeni koperaj! Torej daoteko podvojiš, če se ne motim. Torej se kopera na notranji disk in imaš glasbo podvojeno. Na zunanjem in na notranjem. Morda imaš ti že v nastavitvah tako naštimano da ti ne prekoera ampak samo predvaja iz zunanjega diska. Lep Pozdrav Sebastian |
|||||
sej to je biu moj point. Copy je copy in ne move. Itak logicno pol da mas podvojeno. Ampak source fajlov ti pa ne brise, ko spraznes library.
|
|||||
aha razumem kaj si mislu,,, |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |