Torej o tem še ni bilo ravno kaj napisanega. Koliko uporabnikov iPhona 4 je že kupilo ta app? Kako se vam zdi? Je tako uporaben kot so prikazali na konferenci maja?
| iMovie za iPhone | |||||
Torej o tem še ni bilo ravno kaj napisanega. Koliko uporabnikov iPhona 4 je že kupilo ta app? Kako se vam zdi? Je tako uporaben kot so prikazali na konferenci maja?
|
|||||
mene zanima če je kdo primerjal kupljenega in tistega z instaloussa?
|
|||||
jest bi si ga dal gor, ampak, se nimam telefona
|
|||||
Jaz imam že "kupleno". Čakam na i4..
|
|||||
kok pa stane?
|
|||||
Poglej si v appstore
|
|||||
noce mi najdt
|
|||||
Zamenjati moraš v US store... |
|||||
|
|||||
nimam usa racuna !
|
|||||
Pa si ga ustvari!
|
|||||
Tole je video (objavljen ze tudi v drugi temi), ki je bil zmotnrian samo s pomocjo iMovie na iPhone 4 in tudi uploadan direktno iz iPhone 4 na Youtube ...
|
|||||
in kak pol plačuješ, če si ne moreš ustvarit s slovensko kreditno??? |
|||||
pri placilu obkljukas none
|
|||||
ja samo kako ga pa potem placas??
|
|||||
Gift card...
|
|||||
Sedaj pa se HD ... Ce uploadam direktno preko iPhone-a, potem se locljivost zmanjsa in HD videa ne mores nalozit... zato sem nalozil preko racunalnika ...
|
|||||
Zlo všečno...moti me edino kamera na novem iphonu. Tole lomljenje slike oz. stabilizacija je zlo moteča.
|
|||||
hehe a si bil na Grossglocknerju, ja tm sm pa tut js nekaj lepih slik naredu |
|||||
Kje dobit gift card za us najbolj sigurno, da se ne nategnem vsakem kekecu ko ponuja na netu.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |