Živjo.
Torej, kako lahko najceneje pridem do TomTom Car Kit-a ? Ebay ali ?
Hvala vnaprej za pomoč,
zee
| TomTom Car Kit - kje najceneje? | |||||||
Živjo.
Torej, kako lahko najceneje pridem do TomTom Car Kit-a ? Ebay ali ? Hvala vnaprej za pomoč, zee |
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
Secure Docking Enhanced GPS performance Clear voice instructions Hands-free calling Charges iPhone while driving Rotates for optimal positioning Line out for music playback |
|||||||
@no9:
S katerim verzijo iPhona ga uporabljaš? Všeč mi je cena, bojim pa se, da zaradi ovitka moj 3Gs ne paše noter. @pimzek: Izboljšal naj bi satelitski sprejem, čeprav je lahko boljši sprejem samo posledica tega, da je telefon postavljen malo višje na armaturki. |
|||||||
3G. Not gre lepo, sicer ovitka nimam da bi probu. Zraven ne dobis nic, razen tega kosa plastike in pa USB polnilc za avto vzigalnik... zato tudi cena 25 eu. |
|||||||
|
|||||||
Seveda...saj ima vgrajen dodatni GPS sprejemnik in tudi zvocnik za glasnejse poslusanje navodil... Zato tudi taka cena ...
|
|||||||
@Jest:
Je nakup smotrn? Kot sem spomnem iz ene pretekle teme, si ga tudi ti lastiš. zee |
|||||||
Meni ni zal... Sicer mi je tudi Navigonovo stojalo vsec... samo je problem, ker je potrebno za polnjenje prikljapljat kabel posebej... Pri tem TomTom pa samo postavis iPhone v stojalo in se ze fila... lahko ga obracas, uproabis za snemanje,... poleg tega se dodatno vgrajeni GPS sprejemnik poskrbi za dober sprejem signala s satelitov... pa se ukaze bolje slisis, ker je zvok ojacan ...
Problem je le v tem, da ga je potrebno za iPhone 4 malo predelati.. pa z bumperjem se ga ne da uporabljat... |
|||||||
Jaz sem ga kupu v
[url]http://www.bipcomputer.it/Bip/dove_ts.html [/url] via di Donota 4 Trieste Stane 110 €. |
|||||||
V MediaMark-t v Avstriji stane 99€.
|
|||||||
Hvala vsem za odgovore.
Bom skočil do Trsta (mi je bistveno bližje od Avstrija pa italjansko znam). |
|||||||
Prej poklič , če so jih že dobil, ker jaz sem kupil zadnjega in majo sam se za ipod-e. ( sem bil prejšno soboto tam) |
|||||||
Danes sem videl v Grazu v m-store, da imajo še 1 kos. Cena slabih 110 EUR
|
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |