sem presrecen. sem fasciniran. sem zaljubljen. in sploh sem ves bebav.
malo se se lovim, sicer pa sem migriranje prenesel precej nebolece.
na juriš!
| moj prvi... | |||||||||
sporočam, da sem naposled postal ponosni lastnik macbooka pro.
sem presrecen. sem fasciniran. sem zaljubljen. in sploh sem ves bebav. malo se se lovim, sicer pa sem migriranje prenesel precej nebolece. na juriš! |
|||||||||
Zanimam me:
- Kje naj kupim iMaca 2.4 GHz v sloveniji, kje je najcenejši - Kakšna je dobavljivost (kok dni) Uglavnm, kje se mi ga splača kupt! Pr FMC sm že pogledu, vi pa povejte še z ostale Apple trgovine lepo prosim. (ker nimajo spletne stran) |
|||||||||
EPL ma zdaj kr fine cene, drugače pa aris jabolko ma tudi fajn.
|
|||||||||
Izmed vseh teh trgovin - FMC, EPL in Aris Jabolko, ima FMC najcenejše iMace. Nč, ga bom jest kr tm nabavu.
|
|||||||||
Okej, dons je šu fotr naročit iMaca pa sm ful veseu.
Rajš zdej uprašam k pa pol k bo že kej narobe. |
|||||||||
|
|||||||||
Kaj pa lahko v zvezi s tem sploh naredim? |
|||||||||
To ti bodo pa MitjaP in še kdo znal bolj točno povedati.
|
|||||||||
Kupi računalnik ki nima serijske številke po navedenem vzorcu. |
|||||||||
Predvidevam da ga bo čakal, če ga je naročil in zato menim, da mu člani, ki so jim bolj poznane potrošniške pravice, odgovorijo in svetujejo, kako lahko zavrne iMaca, za katerega bi se ob prevzemu izkazalo, da serijska št njegovega rač vsebuje omenjene št. |
|||||||||
Tista novica govori o iMacih, ki jim je že garancija pretekla. Torej o tistih, ki so bili še beli.
|
|||||||||
Hvala, sem si kar oddahnil. Ali Blue screen od death loh dobim, ne ane? Ker je Leopard že naložen... |
|||||||||
Nekdo mi je rekel, da imajo iMaci (ta novi) neko tovarniško napako. Napaka je taka, da barve na zaslonu , če gledamo iz vrha proti dnu, da bledijo. Je to res?
A morm bi fajn pozorn, da kupm tacga k nima take napake - k tm so rekl da ga bodo tud vn iz škatle dal, pa pržgal, da se prepričamo da ni "pokvarjn". Tuki je tud en link: klik Prosim, napište čimprej... |
|||||||||
Hm jaz te napake nimam (oz. moje oči tega ne opazijo
|
|||||||||
Hmm, a pol me to ne sme skrbet? A kdo ve, če se ta napaka takoj pojavi???? |
|||||||||
Okej...včeraj sem dobil iMaca.
Drgač je vse uredu, dela tko k more....idin k sm zdownloadu Doom 3 demo mi kr šteka. |
|||||||||
Počasi nas bo toliko da bomo lahko jabolček naredili. Na zdravje
Lp Beno |
|||||||||
@ se naredi z: alt+shift+2...
da probam...@...dela LP |
|||||||||
Pozabil sem vam omeniti, da sem tudi jaz pred 14imi dnevi postal ponosen lastnik Macbooka PRO. Že po tako kratkem času me je popolnoma fasciniral. Windows uporabljam samo še za kako igro in za visual studio, za vse ostalo je tu os x leopard.
|
|||||||||
hihi jaz pa zaj drugi dan uporabljam Mac Pro
pa je niceeee sem se pa tut najprej zgubu k nism afne nasel |
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |