| iPhone 4 - trip to Italy (Milano) #2 | |||||
Js sm se ustavu v milanu na poti domov, zalog ni mi je pa stric rekel da jih dobijo danes ali pa v onedeljek zjutraj
|
|||||
Si se v Carosellu ustavil v apple storu ? http://www.apple.com/it/retail/carosello/ |
|||||
Mhm, en čis navdušen prodajalec iVan je reku da bojo skor 100% dans zjutri oz v ponedeljek, nej sam pokličemo prej. Pa prodajal so jih samo nevem a prek rezervacij al kako, ker so mel izpisana na zaslonu imena in klical ljudi 1 za 1-nim.
|
|||||
v Apple storih nobenemu ne povejo kdaj naj bi telefoni zares bili tam - zaradi morebitnega navala potencialnih kupcev in morebitne jeze tistih ki bi se od daleč pripeljali in bi posledično lahko ostali brez željenega telefona. Niti na ITA forumih ne vejo nič o dobavah, si pa takoj izmenjajo info o tem če so telefoni dobavljivi v trgovini ali pač ne. V trgovini jim pa tega ne pove noben. |
|||||
js pač posredujem kar mi je blo rečeno v apple storu če to drži ali pač ne pa nevem, in tudi sam prodajalec ni bil prepričan v svoj prav zato mi je rekel da predhodno pokličem.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |