Gmail in Safari | |||||
Ko se prijavljam v svoj gmail račun mi sistem zatrokira (spinning wheel) oziroma zelo upočasni dokler prijava ni končana.Identično se zgodi, ko se odjavljam. Problem je v tem, da se mi to dogaja: 1)pri samo specifičnem gmail računu; uporabljam tri in z ostalima nimam nobenih težav, tudi če je kdo dostopal do svojega gmaila z mojega računalnika ni nikoli pojamral, da bi bilo kaj narobe. 2)se to dogaja samo pri specifičnem računu in samo v safariju; taisti račun dela normalno v mozzili na SnowLeopardu, dela brez težav čez VMvare v Windows XP (IE7) in tudi na 10.4. ubuntuju v mozzili (vse na istem računalniku). in 3)najbolj čudno pa je, da če dostopam do tega računa na drugem računalniku ob isti kombinaciji (safari+snow leopard) ni nobenih problemov Vse (Safari, OSX) je nadgrajeno na zadnje popravke in zadnje verzije. Sem že gledal na netu za možnimi problemi ampak nisem našel, razen upgrejdov, empty cache in podobnih jajc, nič uporabnega-> npr: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2341260 Ima še kdo kako idejo kaj bi lahko bilo narobe? |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
|