Flash 10.1 updated: hardware acceleration now available on newer Macs
yuhuhuhu
| Strojno posepesevanje Flasha na Macu | |||||
|
|||||
Šele zdej ugotoviš ?
|
|||||
Danes je izšla final verzija... beta (codename Gala) je bila pa res zunaj že kar nekaj časa.
|
|||||
sej to, koncna verzija. zakaj se ne bi veselil. a je morebit ze kje odprta tema da tam preselimo debato ?
|
|||||
Eh, pa se vedno ne dela na iMac-ih...
|
|||||
To nima nobene veze s Flashom, da ne dela na iMac-ih. Apple je pač izdal tak API (Framework), da podpira samo zadnje nvidia grafične... tako da za večjo podporo moraš tukaj zatežiti applu in ne adobe-ju.
|
|||||
Saj lih ta del mi ne gre v racun. API je odprt samo za NVIDIA chipset, po drugi strani pa so iz nove generacije iMacov odstranili NVIDIA 9400M v cenejsih modelih, tako da sedaj ima celotna linija samo ATI chipset. Ah, kdo bi to razumel... |
|||||
No ja... saj verjetno enkrat bo...
Ampak roko na srce... je hardware dekodiranje bolj pomembno v Minijih in Laptopih kot pa v iMac-ih |
|||||
To se pa strinjam! |
|||||
Prekleto ... Apple bi se lahko potrudil in popravil/dopolnil framework.
Na iMacu z Radeonom 2600 ni pospeševanja. Na enem forumu (Macrumors?) sem bral v eni temi, da računalnike, ki so starejši od 1,5-2 let, Apple smatra za "obsolete". Je pa zanimivo, da v Windows okolju pospeševanje je. Naložil sem zadnji Catalyst 10.7. Celo v VLC Playerju 1.1.1. Je pa že zunaj še novejše. V SMPlayerju (na Macu Mplayer Extended OSX) mi tudi deluje pospeševanje filmov. Da o Media Player HC Classic sploh ne govorim. Samo na Macu ni. Nič. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |