Ja tisto je veljalo za 3.1.2... Sedaj je pa pač drugačne verzija jailbrejka in ti ni treba priklapljat na računalnik..
| Odklep za iOS4 za 3gs z novim bootroom | |||||
Ja tisto je veljalo za 3.1.2... Sedaj je pa pač drugačne verzija jailbrejka in ti ni treba priklapljat na računalnik..
|
|||||
Super! Hvala vsem za pomoč! Še enkrat se opravičujem za teženje, ravnokar mi je javil, da drži ta trditev! Jupi, končno sem dobil nazaj moj 3GS, po treh mesecih, kljub temu, da so na vseh forumih rekli, da ga naj vržem vstran, ker se ga nebo dalo rešit!
|
|||||
Na katerih forumih pa?
Drugače pa odklep in jailbreak za tvojo težavo obstaja že dolgo časa... Če si imel prej 3.1.2 in si ga priklapljal na comp seveda. |
|||||
Najbrž je mislil za par tednov nazaj.
|
|||||
Jaz sem imel baje "zjeban" bootrom in iprom čip! Računalnik in iTunes sploh ni zaznal telefona, zato se ga sploh ni dalo restorat!
|
|||||
Eno pomoc bi lepo prosil!!!! Zdaj Iphone mi ni tuj ga uporablam cc eno leto in use OK, samo zdaj sem ga prvic Jailbreak-ov, in me zanima kako bi sedaj dodal recimo aplikacije gor ki sem jih potegnu dol iz neta??? Ker ce jih samo dodam v itunes mi jih noce sinhronizerat???
Imam pa italijanskega 3gs-a!! Plis help! |
|||||
Google : appsync.
|
|||||
Aha najdu!!
Hvala lepa za pomoc...Kral si |
|||||
Ti si pa zihr iz trbovl
|
|||||
kaj pa če nimam SIM za aktivacijo ? kako ga lahko aktiviram ???
|
|||||
Ne moreš.
|
|||||
Le po čem to sklepaš? |
|||||
Sam bog ve po čem on to sklepa???
A ce zelim imeti se naprej jailbreak-an tel. ne smem posodobiti na 4.0.2? Čeprav imam It. telefon |
|||||
Nesmeš updejtat na 4.0.2
|
|||||
Nikakor ne smeš naredit updejta na 4.0.2. Ah, tko govori samo južnjaška mladina, drugi pa ne.
|
|||||
Hvala za informacije! Ja mat kurba mislam da ste vi blizi knapom kuker pa jaz ...haha Lp
|
|||||
imam Hrvaški 3gs in bi ga nadgradil na 4.0.1, in da nebi na koncu kaki Ipod dobil mi naj nekdo potrdi ali je to pravi način nadradnje
- na telefonu je trenutno 3.1.2 je že jaibraikan z brackrain in imam shranjene SHSH file v cydii in začnem - iz iclarifid potegnem software 4.0.1 - zaženem itunse - priklopim telefon - telefon spravim DFU mode - ob restoru držim shift in izberem sonftware 4.0.1. na računalniku - po nadgradnji vstavim T mobile sim da ga aktiviram - zaženem jailbrake.com ... se instalira cydia - odklenem z UltraSvO je to to ? ali sem kaj pozabil oz je postopek napačen ? |
|||||
Pozabil si bistveni del... zaradi cesar imas sharnjene SHSH Navodila najdes tukaj >> http://mojapple.net/tabid/94/articleType/ArticleView/articleId/254/Restore-na-starejso-razlicico-iOS--downgrade-iPhone-3GS-iPad-iPod-Touch-3G-in-2G.aspx |
|||||
Ups .. Hvala za nasvet. Se nekaj ali je vseeno katero verzijo itunsov imas?
Hvala za odgovor |
|||||
Najbolje zadnjo ...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |