Torej, Apple iPhone 4 Case Program ponuja nabor ovitkov za iPhone 4, ki jih brezplačno pošljejo lastnikom novega telefona. Poleg originalnega Apple Bumperja, kateri case priporočate?
LP
-J
| Kateri zastonj case izbrati namesto bumperja? | |||
Torej, Apple iPhone 4 Case Program ponuja nabor ovitkov za iPhone 4, ki jih brezplačno pošljejo lastnikom novega telefona. Poleg originalnega Apple Bumperja, kateri case priporočate?
LP -J |
|||
Pomoje so vsi sprobali samo original bumper od teh kar jih ponujajo v iPhone 4 case program, tko da je se mal prezgodaj za kaj takega sprasevat.
Lp |
|||
Če boš že free case naroču se prvo pozanimaj za prevoz do sem ker če bo šlo pred borderlinx-a je 30 eurov tut če je free. Drgač pa Griffin Reveal je dobr, k ga ma prjatu pa nč ne drsi iz roke.
|
|||
če imaš kakega sorodnika/prijatelja/znanca v austriji, nemčiji, švici, italiji, VB potem si pošlješ na njegov naslov pa ti on pošlje za euro ali dva do slovenije z navadno pošto v kuverti.
|
|||
Js sm naredu kokr Jest in sem dal avstrija in povsod napisal Slovenia in moje podatke. Drgač pa Griffin Reveal sm naroču zdej pa čakam.
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |