Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Naslednja
PC versus Mac :)
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #81   Objavljeno 10.08.2010 17:09:35
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
lakai je napisal/a:
Bodi ded, ti in token, se dobimo

Laughing sorry samo jest v svojem imenu lahko povem da ne hodim na zmenkarije z tipi.

sploh pa tale debata ni namenjena da ti trosis svoj debilizem vsepovprek in hladis svoj egotriperski duh, ce se hocem spuscat na osebno raven poslji uporabniku PM.

ed wood je cisto lepo konstruktivno doprinesel k debati, kar pa za tebe ni mogoce tditi.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #82   Objavljeno 10.08.2010 17:10:15
Ed Wood je napisal/a:
Žal, lahko si zaradi mene doktor znanosti (se ti klanjam), vendar se je tu pokazala tvoja primitivnost. Kaj naj zdaj nardim?

Ponavadi so taki izbruhi posledica odkritja splošne resnice.

Kakšna primitivnost? Ti meni vasezgledan snob, on prej iturd, jaz pa bom to poslušal, ker se skriva za jebenim ip naslovom? lepo te prosim... vsak z malo samospoštovanja se bo uprl in ne bo prenašal teh bedarij.

Sem jasno navedel... da se lahko ta stvar preseli, in ne na drug forum ampak v resnično življenje... Tam me zmerjaj s primitivnim in snobom in vase zagledanim... kje zdaj vidiš ti problem?

@token. aja v svojem imenu boš to povedal? ti osebno boš to povedal? In potem ti meni o debilizmu... kristus Laughing
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #83   Objavljeno 10.08.2010 17:19:16
token je napisal/a:
LOL ker slepec, ZE 4. MAC PREBIVA V MOJI BAJTI.

prvi je bil 17' MBP 2.33 (cca 3k €), drugi 24" iMac 2.8 C2D (cca 2300€), tretji MacPro 8core Xeon (mnogo prevec denarja) in zdej trenutno mam 15" 2.55MBP. lahko si pa tut stare oglase pregledas tukaj na jabuku.

Trol in jokica si, ce se spuscas v flame debato lahko tudi pricakujes da bos flame dobu nazaj. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Oprosti ampak ti si prvi ki sem ga videl, da mu je žal ker je kupil maca.

Vidim, da ti gredo v nos tisti ki si kupujejo apple zgolj zaradi lepote. Teh je kar precej. Med njih mogoče sodim tudi jaz vendar ne gledam na lepoto v taki meri mi je pa še vedno pomembna. Pa tudi ko kupim računalnik ga kupim z trezno glavo in če mi nekdo pred glavo naslika nek PC, ki se mi bo zdel všečen glede izgleda in pa uporabnosti, ga bom pač kupil. Ampak trenutno sem že slabo leto na xp mašini in se vsaj enkrat mesečno trudim z kako bedarijo. (trenutno me napajalnik zafrkava, če ugasnem računalnik moram čakati slabo uro, da se vsi kondenzatorji v računalniku spraznejo in šele potem zalaufa) pa tudi z virusi imam precej dela, ker jeih rabim brisati za ostalimi družinskimi člani. Skratka ni mi tako fajn kot leto nazaj na MB, priznam.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #84   Objavljeno 10.08.2010 17:23:19
lakai brez zamere, jaz sem odkrito napisal kak uporabnik se po mojih izkušnjah iz prve roke skriva za stavki "kdo si lahko kaj privošči!". Če si zato užaljen se ti opravičujem in pričakujem da navedeš v bran kak konkreten argument.

Kaj znaš, kakšne so tvoje izkušnje, s katerimi dosežki se lahko pohvališ, imaš ustrezno izobrazbo IT smeri da sklepaš na to, si toliko star in spremljaš razvoj od vsega začetka? Si razvijalec programskih rešitev, sistemc, PC enthusiast,......

Skratka spodbij mojo hipotezo. Nenadne izbruhe čustev in namige (na forumu ali real life) na fizično obračunavanje in prepir se pričakuje ponavadi od slabše izobraženih ljudi. Se motim?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #85   Objavljeno 10.08.2010 17:27:52
@klemn

moram te razocarati ampak mi ni zal da imam maca. imam ga med drugim zato ker mi je bolj vsec gui, design in Logic studio, ki pa zal dela samo na mac os x platformi.

kot drugo, v nos mi ne grejo osebe, ki kupujejo apple samo zaradi designa, nevem od kod ti to, mogoce si napak doumel iz mojih prejsnjih postov, ce si, se ti opravicujem za tako napacno prikazano sliko.

kot tretje, napajalnik ? virusi ? virus lahko tut moj nono dobi ce bo brez glave skakal po kurben hausih. ce nimas opreznosti in zdrave kmecke pameti da se zavedas da je tam en kup bolezni, ti tut tako dober antivirus ne pomaga. stokrat povedano in stokrat dokazano, da koncni uporabnik najveckrat dobi virus in ostalo golazen ker ne vejo da ne smejo kliknit vsak pop-up ki se prikaze

Nazadnje urejal/a token Čet 12. Avg 2010 12:57; skupaj popravljeno 2 krat
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #86   Objavljeno 10.08.2010 17:28:04
@Ed wood: ... prav imaš... dokončan imam 7 razred osnovne šole, ne vem kaj se sploh oglašam tu :*

Ne da se mi več... imejta oba lep dan, imejta zadovoljstvo. Se opravičujem, da sem sploh kaj rekel, sploh to, da sem se upiral, ko je tako ali tako bilo jasno, da govorim bedarije.

Lep pozdrav v lj :*
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #87   Objavljeno 10.08.2010 17:57:22
Administratorji!!! Very Happy Hahah Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Drevo na vzhodu
Moški

Prispevek: #88   Objavljeno 10.08.2010 18:15:56
Edini novi Mac, ki sem si ga lahko privoščil, je bil Mac mini ... tisti iz prejšnje generacije.

Zdaj stane že osnovni model, ki ima smešnih 2 GB RAMa (in je zaradi tega na meji uporabnosti za večino modernih aplikacij) več kot 850 evrov.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ravne na Koroškem
Moški

Prispevek: #89   Objavljeno 10.08.2010 21:07:17
wildapple je napisal/a:
Edini novi Mac, ki sem si ga lahko privoščil, je bil Mac mini ... tisti iz prejšnje generacije.

Zdaj stane že osnovni model, ki ima smešnih 2 GB RAMa (in je zaradi tega na meji uporabnosti za večino modernih aplikacij) več kot 850 evrov.

A mi lahko prosim našteješ za katere aplikacije je 2GB tako zelo smešnih?

LP
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #90   Objavljeno 10.08.2010 21:26:46
Logic studio recimo
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #91   Objavljeno 10.08.2010 21:48:28
token je napisal/a:
Logic studio recimo

Ah. Torej fant ima €499 za Logic Studio nima pa €90 za upgrade na 4GB?
Zanimivo, zanimivo...

LP
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #92   Objavljeno 10.08.2010 22:00:05
lol 90€ za kaj ? +2gb rama ?

nekdo preprosto nima 90€ za upgrade, simpl. mogoce nima tut za Logic Studio in si casti warez verzijo :cmd:
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #93   Objavljeno 11.08.2010 06:44:10
token je napisal/a:
lol 90€ za kaj ? +2gb rama ?

nekdo preprosto nima 90€ za upgrade, simpl. mogoce nima tut za Logic Studio in si casti warez verzijo :cmd:

€90 je Apple-ova cena nadgradnje, ostale so bistveno ceneje.
Kaj pa je to warez verzija? Misliš ukraden program ali?

LP
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #94   Objavljeno 11.08.2010 07:53:35
aham
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Drevo na vzhodu
Moški

Prispevek: #95   Objavljeno 11.08.2010 08:10:44
Večino programov, ki jih uporabljam pri svojem delu imam legalne.

Med temi je Adobe Creative Suite 3 Design Standard z Windows 7 Home Premium (slednjega kupil na amazonu.co.uk).
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #96   Objavljeno 11.08.2010 12:52:30
token je napisal/a:
aham

Pa veš, da je to kriminalno dejanje?

LP
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #97   Objavljeno 11.08.2010 12:55:29
wildapple je napisal/a:
Večino programov, ki jih uporabljam pri svojem delu imam legalne.

Med temi je Adobe Creative Suite 3 Design Standard z Windows 7 Home Premium (slednjega kupil na amazonu.co.uk).

To te je stalo okrog 700 funtov?
Pa s tem služiš?
In nimaš €90 za upgrade rama?

LP

P.S.
Da zaključim brezvezno debato: avtonavigacija za Mercedes, Bmw stane €1000; za VW, Ford €500; za Kio pa €200. Pa so bolj ko ne vse iz iste tajvanske tovarne. Potem se pa čudiš zakaj je 2GB pri Applu €90?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #98   Objavljeno 11.08.2010 13:06:44
nayreth je napisal/a:
token je napisal/a:
aham

Pa veš, da je to kriminalno dejanje?

LP

cry me a river. sploh pa straljas mimo samega bistva kar je ocitno hotel povedati, da za ceno ki jo skesiras za macminija bi lahko dali vecjo ram osnovo.

bmw, ford, kia....jabuke in hruske. brez kakrsnegakoli pomena v tej debati
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #99   Objavljeno 11.08.2010 13:07:17
dejte butli nehat no, sonček je uzuni pa pejte raj mal vn se nadihat zraka...
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #100   Objavljeno 11.08.2010 13:57:57
gpc17 je napisal/a:
Dela dobro tudi na starejših mašinah. Zato ljudje pravijo "kok je huda"..

mogoče, če primerjaš proti hm? xpjem? windows95? winME? z osx ne morš sploh primerjat
jaz laufam osx 10.5 na hp nx6110
http://reviews.cnet.com/laptops/hp-compaq-nx6110/4507-3121_7-31281875.html?tag=mncolBtm;rnav
in v hitrosti ni primerjave z nobeno verzijo windowsov (sprobal vse), najbol se pozna kako tekoče osx funkcionira pri multitaskingu, hfs+ formatu particije (ne zabija glave diska non stop iz enga konca na drug), vse animacije, expose, dashboard - widgeti use dela tko k je treba na built in grafični z 64mb dodeljenega spomina (aero v windowsih lah samo sanjaš)
programi v osxu se na zapisujejo v register, tko k to počnejo windowsi in potem morš skos delat format, pa sysregedit pa ne vem kerga boga še use.
defrag v windowsih traja kolk časa? 24ur? 100ur? repair permissions v osxu traja 5 minut.
programe v osxu enostavno mečeš iz enga konca na drug, (če ti to paše) kar je windows userju zelo težko sprejet. enako z datotekami
recimo zdljaš mp3 v downloads, ga dodaš v itunse, in zdej bi rad prestavu mp3 v music folder (v windowsih je to muka, brisat playlisto, premaknt v music folder,čakat da windowsi to premlejejo, dodat nazaj v playlisto), v osxu enostavno flikneš iz downloads v music, in itunes špila dalje. s tem hočm samo povedat da je zasnova osxa na čist drugih boljših temeljih k windows.
no to so moji izsledki k sem jih odkril pri prehodu iz windowsov na osx na HP mašini. pa ne govort o windows 7 k da so oh in sploh ker so isti drek k vsi ostali.
ampak ja uporabljejte windowse, ampak jaz vem da jaz človeku ne morm rečt ja človk nabav si windows kišto in ja moj nasledn računalnik bo MacBook-X
da ne boste govoril samo o UI-ju in ja če sem se kje kej zmotu me kr popravte. Wink
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Naslednja
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani