| Techfreak je napisal/a: | ||
prpel se v CE pa ti jo posodim ;> |
Ja čez eno uro grem mimo celja, samo nas je več tako da nevem če bo on ko vozi za stvar!? Če ne pa juter zvečer nekje ob pol osmih, če ti ustreza? Kaj si kje blizu avtoceste?
| iščem sim za unlock | |||||||
Ja čez eno uro grem mimo celja, samo nas je več tako da nevem če bo on ko vozi za stvar!? Če ne pa juter zvečer nekje ob pol osmih, če ti ustreza? Kaj si kje blizu avtoceste? |
|||||||
Če rabi kdo kartico, jo imam za posodit, drugače pa je na Hrvaškem smešno poceni, saj sem jo kupil v paketu s 10 Kun dobroimetja za 10 KUN!
|
|||||||
misliš 100 kun |
|||||||
Ne res sem dal samo 10 Kun |
|||||||
hm... 10kun je ja 1.38€...
|
|||||||
Ja lahko ti skeniram račun in prilepim tu gor! Tudi sam nisem mogel verjet in sem mislil, da je prodajalka dala kaj druga kot pa sim kartico, naprimer dobroimetje! Skratka res je, dal sem samo 10 kun
|
|||||||
Evo, jaz sem danes dobil kartico ki sem jo naročil preko ebay-a. Gre pa za kartico v tem smislu, kot je opisano v spodnjem link-u...
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=10657 Če kdo potrebuje, jo posodim in naj sproba... Sam je namreč še nisem. |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |