Kaj obstaja kak dober imap poštni odjemalec za maca ? | |||||
Zanima me ali obstaja kak dober poštni odjemalec za maca kateri deluje popolnoma enako kakor ipam odjemalec na Iphonu ? ( ki mi ne bo ustvarjal map: sent trash... na macu) Moti me predvsem to da ko zbrišem sporočilo na macu ga na serverju še vedno ne zbriše ampak ga moram izbrisat na macu iz več map. |
|||||
![]() |
|||||
če uporabljaš Mail.app potem greš na Preferences --> Klikneš račun katerega želiš urejati na desni strani klikneš zavihek --> Mailbox Behaviors --> Zadnja postavka TRASH --> pri Store deleted messages on Server odstrani kljukico lahko pa nastaviš še kako hitro ti dokončno pobriše izbrisane maile... SENT (poslana) prav tako če ne želiš da se ti ustvari mapa Sent in ne želiš da se ti shranjujejo na strežniku odstrani kljukico pri --> Store sent messages on server lp |
|||||
![]() |
|||||
In nočem imeti sporočil shrnajenih na računalniku ampak na serverju in nočem imeti mape sent na gmailu. Kot sem naisal, kot na iphonu. |
|||||
![]() |
|||||
GOOGLEE MailPLANE JE PRAVILNI ODGOVOR! |
|||||
![]() |
|||||
Jep, sploh, če te ne moti, da še nekdo drug bere tvojo pošto ![]() LP |
|||||
![]() |
|||||
iz firbca me zanima kaj si mislil s tem oz. na kaj si ciljal...? na Mailplane ali na Google oz. Gmail? @ninajnaj ja se strinjam to je najboljša rešitev za Gmail račune vendar upam da tudi upoštevaš da je plačljiv ![]() Drugače pa vem da je lahko težava s Mail.app in Gmail-om amak po nekaterih pisanjih naj bi pomagalo že to da odstraniš in ponovno dodaš račun da se pošta prične pravilno sinhronizirat je pa predvsem težava zaradi Gmail-a ker ima menda drugačna imap pravila kot ostali mail strežniki ki omogočajo imap (kot rečeno sem bral..) |
|||||
![]() |
|||||
Sorry da sem ti zadnjič tako ostro oodpisal. Malo sme bil nejevoljen ker sem šel se enkrat aktivirat mail.app in natvail vse kot si povedal in potem semugotovil da ševedno ni mail.app applikacija ki jo jaz želim. Ja,mailpane je res plačljiva app. Daš tistih 20eur in si srečen in imaš mir in pregled. Enkrat sme se naučil da: "ne razmišljaj kako boš prišparal ampak kako boš zaslužil in boš obogatel" no obogatel še nisem ampak pregovor vseeno drži. ![]() Ja načeloma ti lahko res vsak bere poštona mailpanu ker sama applikacija si shrani geslo kakor naprimer outlookexpress, ampak če imaš doma in u glavi poštimano nimaš pred nobenim doma kaj za skrivat in tudi nobeden doma ne brska po tvojih stvareh. Če pa moraš skrivat kaj je pa pomoje verjetno najboljše zakleneniti z geslom celoten uporabniški račun na mac-u ko te ni zraven. Tako da mailplane spet ni problem. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |