Tole se mi je pojavilo. Imel sem pač z passcode zablokiran iphone& sem šel delat pač jailbreak. A mi bi kdo lahko pomagal kak vodič ali pa opisal postopek kako usposobiti sedaj. Imam iphone 3G. [/img]
| Iphone-->Pomoč | |||
Tole se mi je pojavilo. Imel sem pač z passcode zablokiran iphone& sem šel delat pač jailbreak. A mi bi kdo lahko pomagal kak vodič ali pa opisal postopek kako usposobiti sedaj. Imam iphone 3G. [/img] |
|||
zgleda da nisi prav jailbreakal.. probaj še enkrat.
|
|||
Zdaj jailbrejkaj z redsn0w-om...
|
|||
|
|||
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=750
če imaš iphone 3g išči (3G) oznako.. lahko tudi 4.0.1. |
|||
Bom poskusil hvala, sporočim
|
|||
Z redsnow sm probu odpret 4.0.1 in napiše
nwm kaj bi bilo :S |
|||
Za jailbreak na 4.0.1 moraš pri redsn0w uporabiti 4.0 firmware.
|
|||
Ga uporabim se mi vse naloži prižge in je spet ista zgodba...
|
|||
Očitno delaš nekaj narobe. Ni pa mi jasno, kaj naj bi passcode imel veze s sim kartico.
|
|||
ubistvu imam jaz isti problem..
iphone restoram na 4.0.1 in potem v redsn0w izberem 4.0 verzijo na kar se zgodi to kar opisuje @zazo007 |
|||
Probaj isklopit pin na kartici v kakem drugem telefonu. Ali imaš mogoče že in se ti zgodi isto?
|
|||
Nevem kaj vi delate sem pa včeraj brez probelma jailbrejkal hrvaškega 3G-ja z redsn0wom.. Bil je na 4.0.1
|
|||
Da sploh noče nič...Probavau nwm kokrat vedno isto...Kakšna pomoč,predlog? HVALA
|
|||
Jaz sem delal iz tukaj http://www.blogsdna.com/11025/how-to-jailbreak-ios-4-0-on-iphone-3g-with-redsn0w-0-9-5-beta-5.htm
Spodaj imaš link in iz tam prenesi 4.0 firmware in tisti redsn0w potem izberi ta firmware ta ipsw ki si ga prenesel sepravi 4.0.. Še prej pa naredi updejt v itunesu na 4.0.1.... P.S.: Izklopi wallpaper, multitasking.. Priporočam da vklopiš procente za baterije.. Potem pa samo v cydiji poišči ultrasn0w preko wireless-a in to je to |
|||
Ja ampak v itunesu ne piše niti Restore niti Update tk da to mene muči! Kr je zj čisto!
|
|||
Telefon odklopi od kabla.
Telefon ugasni. Drži home gumb. Medtem, ko gumb držiš, ga priklopi na kabel. Home gumb drži tako dolgo, dokler se telefon ne zažene v recovery mode. |
|||
Zdaj mam sm možnost restora? Al pol dam restore pa tak naprej? HVALA
|
|||
Ja...
|
|||
Ko restoram mi javi sledečo napako
![]() |
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |